Vi har etablert oss i Haugesund. Vil du være med på reisen?

Søknadsfrist:  Snarest
Søk her

I 2021 kom energiselskapene Haugaland Kraft, Lyse og Nord Trøndelag Elektrisitetsverk inn på eiersiden i Datek. Som et resultat av dette samarbeidet har Datek Next etablert et avdelingskontor i Haugesund. Vår nye avdeling har som mål å bidra til å dekke Haugaland Kraft sitt behov for konsulenter, samtidig som vi ønsker å være en tilbyder av konsulenttjenester for det øvrige næringslivet på Haugalandet. Ansatte ved avdeling Haugesund vil også kunne bidra i utvikling for andre forretningsområder i Datek-Gruppen.

Ved å bli en del av Datek blir du en del av et ledende IoT-miljø med store muligheter for faglig utvikling. Vårt tette samarbeid med Haugaland Kraft og øvrige eiere gir deg unike muligheter til å få jobbe med noen av de mest spennende prosjektene i vår region.

Ønsker du en uforpliktende samtale om stillingen? Ta kontakt med Human som er vår samarbeidspartner på rekruttering i Haugesund.Din kompetanse

  • 5+ års relevant arbeidserfaring

  • Fordel med utdanning på masternivå, men relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning

  • Kompetanse innen et eller flere av følgende områder: Java, C, C++, Edge computing og Cloud computing (AWS, MS Azure, Google Cloud)

  • Back-end, Front-end og web

Personlige egenskaper

  • Selvgående

  • Lagspiller

  • Løsningsorientert

  • Forretningsforståelse

I Datek har vi fokus på at det er viktig å kontinuerlig opprettholde og bygge kompetanse, og alle får sette av tid til dette. Vi har et årshjul med fagdager som holdes på tvers av alle selskaper i Datek, med fokus på å spre, dele og gi ny kompetanse, samt sosiale happenings for å skape samhold og åpenhet.

Hos oss vil du få mulighet til å eie egen bedrift gjennom vårt aksjeprogram for de ansatte.

Om denne stillingen

Arbeidsgiver: Datek Next AS

Tiltredelse: Etter avtale

Søknadsfrist: Søknader behandles fortløpende

Arbeidsplass: Haugesund

Tittel: Softwareutvikler

Stilling: Fulltid

Omfang: Fast

Antall stillinger: Flere

Odd Arild
Odd Arild Sævik

Hvorfor jobbe i Datek? Les Unwired inside så får du med deg alt det spennende som skjer!