Unwired #28

Her er årets første Unwired

Godt nytt år til alle våre følgere! I dag er siste dagen av CES messen 2020 i Las Vegas. Vi har samlet en del nyheter derfra🤗


Smarte hjem

Har du en katt som vil inn og ut hele tiden, eller har du berøringsangst for toaletter? Løsningen på dette og andre problemer ble presentert på CES messen i år.

Her er en kort oppsummering av hva som har skjedd på smarthusfronten de siste 10 årene.

Samsung har laget en minirobot som heter Ballie.

Her er fire game changers for smarthus i 2020.

Enda en artikkel, denne gangen fra InfoQ, om den nye, kommende smarthusstandarden Connected Home Over IP. Her er enda en - og her. Og ikke minst denne artikkelen fra Fortune.

RoomMe fra Intellithings har oppdatert produktet sitt.Smart helse

Mye spennende fra årets CES-messe. Her er blant annet ørepropper med blodtrykksmåling som tydeligvis prøver å gå oss i næringen:) Heldigvis for oss er målingene for upresise til å bli medisinsk godkjent, men uansett spennende teknologi!

Age tech, sleep tech, baby tech og under-there tech er bare noen av buzz-ordene fra CES-messen i år. Her er en annen artikkel med mye interessant - og noe mer spesielt - innen helseteknologi fra CES.

Det er mange som vil kaste seg på smart helse trenden om dagen. Her er nok en artikkel som peker på trendene sett fra CES messen.


Litt smått og godt

Spennende initiativ rundt produktmerking av hvor “hack-bart” IoT-produktet er.

Til slutt: her er 10 teknotrender politikerne må åpne øynene for i år.

Har du fått med deg at vi har tatt neste steg mot Nordens beste IoT-miljø? Vi synes det er stor stas med nye kollegaer i Datek🤩


Ønsker dere alle en riktig god helg 🌟

Likte du å lese Unwired? Registrer e-postadressen din her så får du Unwired i innboksen din annenhver uke.

  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Gå tilbake