Unwired #41

Her er nyeste Unwired!

Endelig er vi tilbake igjen etter sommerferien! Denne uken kan vi friste med spennende stillingsutlysninger hos oss - bli med i Nordens største IoT miljø! I tillegg har vi funnet frem gode artikler innen smart helse, smarte hjem og smarte byer. God lesing 🤩


Har du lyst til å jobbe sammen med oss?

I Datek Solutions opplever vi nå stor etterspørsel etter konsulenter som i hovedsak skal sitte ute hos våre kunder. Les mer om Datek Solutions her. Har du lyst til å være en del av vårt fantastiske team? Vi søker både en hardware utvikler og en software utvikler.

Her kan du lese mer og søke på stillingen som softwareutvikler.

Her kan du lese mer og søke på stillingen som hardwareutvikler.


Smart helse

Amazon lanserer Halo - et fitness bånd uten skjerm som kobles opp mot en app. I tillegg til de vanlige registreringene vil Halo også bruke kamera for å lage 3D scan av kroppen din og lytte til stemmen din for å registrere følelsene dine. Du kan lese mer om Halo her på The Verge.

Her er Amazon sin egen pressemelding om Halo

Det er mange som konkurrerer om å lage den beste helsesensoren på håndleddet. Fitbit lanserer i disse dager sin nyeste versjon. Fitbit Sense er en helseklokke som skal forutse dersom du begynner å bli syk.

Basketballigaen i USA (NBA) benytter helseteknologi på fingeren for å følge med på viktig helseinformasjon. Men det er usikkert om teknologien virker.

Elon Musk vil i løpet av de nærmeste dagene vise frem en demo av sin planlagte hjernelink.

En litt dyyyp artikkel om antennedesign for medisinsk utstyr.Ha en riktig fin helg 🤩 🍁

Liker du å lese Unwired? Registrer e-postadressen din her så får du Unwired i innboksen din annenhver uke.

  • Del denne artikkelen på:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Gå tilbake