Vi søker en backend utvikler

Visste du at Nordens ledende IoT-miljø ligger i Lillestrøm? Datek er et teknologiselskap i sterk vekst med fokus på smarte hjem, smarte byer og smart helse. Vi har mange spennende prosjekter på gang og søker nå flere dyktige folk. Ønsker du å jobbe sammen med oss? Da bør du lese videre.

Vi søker nå en backend utvikler til vår tekniske avdeling hvor du får være med å jobbe innenfor et av de mest spennende utviklingsområdene og bygge fremtidens smarte hjem. Du vil jobbe med platform- og produktdesign fra A til Å og vil få store muligheter til å påvirke det som lages. Hos oss får du jobbe med moderne software-stack (Cloud/AWS, Spring Boot, Mongo DB, event-drevet arkitektur, Docker, ELK, MQTT, ZigBee). Du vil også lage backend for IoT gateway, iOS og Android apper samt integrere med nye plattformer for stemmestyring og hjemmeautomasjon (f.eks fra Google).

Datek skal være et bra sted å jobbe, vi legger derfor stor vekt på et godt arbeidsmiljø hvor alle jobber etter modellen “frihet under ansvar”. Samarbeidet er godt på alle nivåer i organisasjonen. Det er viktig for oss at våre medarbeidere både trives og får mulighet til å utvikle seg. Personlige egenskaper til deg som søker er vi derfor spesielt opptatt av. Vi ser etter deg som er opptatt av fremtidige løsninger, er tilpasningsdyktig og takler høyt tempo.

Kvalifikasjoner:

I tillegg er det en fordel om du har erfaring med:

Utdannelse og erfaring:
Vi tilbyr:

Noe du ikke har fått svar på?:
Ønsker du å høre mer om disse spennende backend utvikler stillingene? Kontakt meg gjerne for å avtale en uforpliktende prat. Espen Westgaard, espen@datek.no

Send CV og søknad

Vi anbefaler deg å sende inn søknad så snart som mulig da vi vurderer søkere fortløpende.


Gå tilbake