Vi søker prosjektleder

Visste du at Nordens ledende IoT-miljø ligger i Lillestrøm? Datek er et teknologiselskap i sterk vekst med fokus på smarte hjem, smarte byer og smart helse. Vi har mange spennende prosjekter på gang og søker nå flere dyktige folk. Ønsker du å jobbe sammen med oss? Da bør du lese videre.

Vil du jobbe med spennende prosjekter innenfor Smarte byer? Datek Light Control er et av våre forretningsområder som er i stor vekst. Vi leverer fremtidens styringsløsninger for utendørs belysning. Vi ser for tiden en enorm etterspørsel etter våre produkter og tjenester.

Vi bygger nå lysstyringssystemer i Bærum og Fredrikstad kommune. Total ramme for begge prosjekter er 37K smarte lysarmaturer. Vi er markedsledende på løsninger innen lysstyring på idrettsarenaer og jobber med internasjonalisering av denne produktporteføljen. I løpet av 2019 kommer vi til å introdusere nye styringsnoder for armaturer i markedet.

Vi har nå en nyopprettet stilling innen teknisk prosjektledelse. Vi søker en person som har mye praktisk erfaring fra leveranse av tekniske produkter, gjerne erfaring fra installasjon/montasje av elektro, svakstrøm evt. sterkstrømutstyr. Personen vi søker må samtidig ha erfaring fra prosjektledelse.

I stillingen som teknisk prosjektleder vil du få ansvar for implementering og idriftsettelse av nye leveranser. Dette vil innebære koordinering og oppfølging av kunder og leverandører i verdikjeden. Du må kvalitetssikre leveranser, være proaktiv og en bidragsyter til effektive leveranser.

Datek skal være et bra sted å jobbe, vi legger derfor stor vekt på et godt arbeidsmiljø. Personlige egenskaper til deg som søker er vi derfor spesielt opptatt av. Vi ser etter deg som har en genuin interesse for fremtidsrettede produkter og løsninger, er tilpasningsdyktig og takler høyt tempo. Du må være komfortabel med kundekontakt innenfor et bredt spekter av mennesker, fra montører til beslutningstakere i kommunen.

Kvalifikasjoner:

Utdanning og erfaring:

Vi tilbyr:

Noe du ikke har fått svar på?
Ønsker du å høre mer om denne spennende stillingen som prosjektleder? Kontakt meg gjerne for å avtale en uforpliktende prat, Øyvind Sløgdal, os@datek.no.

Send CV og søknad

Vi anbefaler deg å sende inn søknad så snart som mulig da vi vurderer søkere fortløpende.


Gå tilbake