Vi søker prosjektledere

Visste du at Nordens ledende IoT-miljø ligger i Lillestrøm? Datek er et teknologiselskap i sterk vekst med fokus på smarte hjem, smarte byer og smart helse. Vi har mange spennende prosjekter på gang og søker nå flere dyktige folk. Ønsker du å jobbe sammen med oss? Da bør du lese videre.

Vil du være med på å lede komplekse utviklingsprosjekter? Vi søker nå dyktige prosjektledere til vår Prosjekt- og produktavdeling. Hos oss vil du få mulighet til å være med på å utvikle markedet for IoT-løsninger blant annet innenfor smarte hjem og smart helse. Du vil være en del av et innovativt miljø med kort vei til beslutningene.

Prosjekt og produktavdelingen er en ny og liten avdeling med stor spennvidde i arbeidsoppgavene og et godt miljø med sosiale medarbeidere med høy faglig kunnskap og høyt tempo. Som nystartet avdeling har vi fokus på både gode prosjektleveranser og fokus på å rigge for videre vekst ved å kontinuerlig forbedre prosjektmetodikk og skalerbarhet.

Som prosjektleder i Datek vil du både få muligheten til å jobbe med større nasjonale og internasjonale kunder i utviklings- og leveranseprosjekter med et stort spenn i arbeidsoppgavene. Det vide spekteret av kunder gjør at man blir kjent med stadig nye markedssegmenter og mennesker og det er hele tiden noe nytt å lære.

Vi har et meget godt arbeidsmiljø hvor alle jobber etter modellen “frihet under ansvar” og samarbeidet er godt på alle nivåer i organisasjonen. Det er høy takhøyde for diskusjoner, men når beslutningen er tatt trekker alle i samme retning. Det er viktig for oss at våre medarbeidere både trives og får mulighet til å utvikle seg.

For å ta vare på det gode arbeidsmiljøet legger vi stor vekt på personlige egenskaper til deg som søker. Vi ser etter deg som har en genuin interesse for fremtidsrettede produkter og løsninger, er tilpasningsdyktig og takler høyt tempo. Du må være god på å sette deg inn i komplekse problemstillinger og kommunisere godt med alle ledd i prosjektet.

Kvalifikasjoner:

Utdanning og erfaring:

Vi tilbyr:


Noe du ikke har fått svar på?
Ønsker du å høre mer om denne spennende stillingen som prosjektleder? Kontakt meg gjerne for å avtale en uforpliktende prat, Trond Westgaard, trond@datek.no

Send CV og søknad

Vi anbefaler deg å sende inn søknad så snart som mulig da vi vurderer søkere fortløpende.


Gå tilbake