Vi søker softwareutviklere

Visste du at Nordens ledende IoT-miljø ligger i Lillestrøm? Datek er et teknologiselskap i sterk vekst med fokus på smarte hjem, smarte byer og smart helse. Vi har mange spennende prosjekter på gang og søker nå flere dyktige folk. Vi holder til i nye lokaler sentralt i Lillestrøm og har et meget kompetent utviklermiljø. Ønsker du å jobbe sammen med oss? Da bør du lese videre.

Vi søker nå flere softwareutviklere til vårt forretningsområde Next. Vi har lang erfaring med produktutvikling innen elektronikk og programvare og har levert løsninger til Forsvaret, forsvarsindustrien, helsevesenet, offentlig forvaltning og en rekke selskap innen privat sektor.

Som utvikler hos oss må du være opptatt av fremtidige løsninger, være tilpasningsdyktig og takle høyt tempo. For å lykkes i rollen ser vi for oss at du har erfaring med utvikling, testing, skalering av tjenester i skyen (pr i dag AWS), utvikling av støttesystemer, dokumentasjon og kundebistand. Som person er du selvgående samtidig som du trives med å jobbe i team. Du må kunne sikkerhetsklareres. Du må påberegne noe arbeid ute hos kunder.

Datek skal være et bra sted å jobbe, vi legger derfor stor vekt på et godt arbeidsmiljø hvor alle jobber etter modellen “frihet under ansvar”. Samarbeidet er godt på alle nivåer i organisasjonen. Det er viktig for oss at våre medarbeidere både trives og får mulighet til å utvikle seg. Personlige egenskaper til deg som søker er vi derfor spesielt opptatt av.

Arbeidsoppgaver:

Kvalifikasjoner:

Personlige egenskaper:

Vi tilbyr:

Noe du ikke har fått svar på?:
Ønsker du å høre mer om denne spennende stillingen? Kontakt meg gjerne for å avtale en uforpliktende prat; Per Berg, Daglig leder Datek Next AS, E-post Per Berg

Vi anbefaler deg å sende inn søknad så snart som mulig da vi vurderer søkere fortløpende.

Send CV og søknad


Gå tilbake