Vi søker systemutvikler

Visste du at Nordens ledende IoT-miljø ligger i Lillestrøm? Datek er et teknologiselskap i sterk vekst med fokus på smarte hjem, smarte byer og smart helse. Vi har mange spennende prosjekter på gang og søker nå flere dyktige folk. Ønsker du å jobbe sammen med oss? Da bør du lese videre.

Vil du jobbe med spennende prosjekter innenfor Smarte byer? Datek Light Control er et av våre forretningsområder som er i stor vekst. Vi leverer fremtidens styringsløsninger for utendørs belysning og vi ser for tiden enorm vekst i markedet og etterspørsel etter våre produkter og tjenester.

Vi bygger nå lysstyringssystemer i Bærum og Fredrikstad kommune. Total ramme for begge prosjekter er 37K smarte lysarmaturer. Vi er markedsledende på løsninger innen lysstyring på idrettsarenaer og jobber med internasjonalisering av denne produktporteføljen. Det jobbes for tiden med nye styringsnoder for armaturer som forventes introdusert i markedet i 2019.

Vi søker nå en utvikler til vår tekniske avdeling hvor du får være med å bygge fremtidens smarte byer. Du vil jobbe med platform- og produktdesign fra A til Å og vil få store muligheter til å påvirke det som lages. I Datek jobber vi i team, så du må være komfortabel med å jobbe sammen med andre.

Datek skal være et bra sted å jobbe, vi legger derfor stor vekt på et godt arbeidsmiljø. Personlige egenskaper til deg som søker blir derfor noe vi er spesielt opptatt av. Vi ser etter deg som er opptatt av fremtidige løsninger, takler høyt tempo og evner å sette deg inn i komplekse problemstillinger.

Kvalifikasjoner:

I tillegg er det en fordel om du har erfaring med:

Utdannelse og erfaring:

Vi tilbyr:

Noe du ikke har fått svar på?:

Ønsker du å høre mer om denne spennende systemutvikler stillingen? Kontakt meg gjerne på e-post for å avtale en uforpliktende prat. Arndt Kubosh, arndt@datek.no, Øyvind Sløgedal, os@datek.no

Send CV og søknad

Vi anbefaler deg å sende inn søknad så snart som mulig da vi vurderer søkere fortløpende.


Gå tilbake