En

Meny

Idrettsanlegg

Når man spiller fotballkamper en sen høstkveld trenger man mer lys enn ved trening og lek. Mange opplever at lyset på banen eller anlegget er for svakt eller slår seg av under aktivitet. Datek mener at brukeren er den beste til å bestemme behovet for lys. Med vår løsning kan man enkelt styre lyset for sin aktivitet.

Jenter på fotballbanen

Individuell styring

Vi leverer moderne lysanlegg som kan settes til forskjellige nivåer. Anleggseier setter retningslinjer for hva, hvor og når tenning av lyset er tillatt og tildeler rettigheter til bruker. Det betyr at brukerne av anlegget via mobiltelefonen selv kan slå på mer lys om nødvendig, og sørge for en trygg og god gjennomføring av aktiviteten.

Enkel styring av lyset via vår app

Datek tilrettelegger for fleksibel, enkel og aktiv styring av belysning for idrettsanlegg. Kunstgressbaner, isflater, lysløyper og turveier er bare noen eksempler hvor vår løsning er i bruk. Med DLC Active, vår app for mobil, tenner og slukker brukeren enkelt lyset for sine aktiviteter. Glemmer noen å slukke, slår overordnede regler inn for å begrense lysforurensing om natten.


Ulike nivåer for ulikt behov

Flerbruksarenaer kan defineres med forskjellig lysnivåer. Eksempelvis kan man ha to ulike nivåer på fotballbanen, og et annet nivå på løpebanen. For å tilrettelegge for uorganisert idrett kan deler av anlegget automatisk tennes til lavere lysnivå.

Ønsker du et moderne idrettsanlegg?

Datek leverer styring av idrettsanlegg over hele landet. 400 anlegg fra nord til sør styres i dag av løsningene våre og sørger for trygge og gode omgivelser for brukerne av idrettsanleggene. I tillegg bidrar våre løsninger til å redusere lysforurensning og reduserer energikostnadene for anleggseierne.

Ta kontakt i dag for å diskutere ditt idrettsanlegg!

Aktuelle artikler:
Riktig lys til riktig tid på idrettsanlegget


Bærum kommune

Bærum kommune, med over 125 000 innbyggere skal være en klimaklok kommune i 2020. Med dette ønsker Bærum og ta i bruk ny teknologi og sørge for å involvere kommunens innbyggere i prosessen.

Les mer om vårt prosjekt i Bærum

Skullerud

Idrettsanlegget ved Skullerudstua i Oslo kommune er til glede for både Rustad IL og kommunens innbyggere. Om vinteren brukes det som et skianlegg, eller i året er det et populært tur- og treningsområde. Hvit snø reflekterer lyset på en helt annen måte enn en skogsvei uten snø. Derfor stilles det helt ulike krav til lysintensitet på de forskjellige årstidene.

Les mer om vårt prosjekt ved Skullerud