En

Meny

Idrettsanlegg

Når man spiller fotballkamper en sen høstkveld trenger man mer lys enn ved trening og lek. Brukeren er den beste til å bestemme behovet for lys. Med vår løsning kan man enkelt styre lyset for sin aktivitet.

Holmenkollen

Individuell styring

Vi leverer moderne lysanlegg som kan settes til forskjellige nivåer. Anleggseier setter retningslinjer for hva, hvor og når tenning av lyset er tillatt og tildeler rettigheter til bruker.

Enkel styring av lyset via vår app

Vi tilrettelegger for fleksibel, enkel og aktiv styring av belysning for idrettsanlegg. Kunstgressbaner, isflater, lysløyper og turveier er bare noen eksempler hvor vår løsning er i bruk. Med DLC Active, vår app for mobil, tenner og slukker brukeren enkelt lyset for sine aktiviteter. Glemmer noen å slukke, slår overordnede regler inn for å begrense lysforurensing om natten.


Bilder fra lyssatte idrettsanlegg

Ulike nivåer for ulikt behov

Flerbruksarenaer kan defineres med forskjellig lysnivåer. Eksempelvis kan man ha to ulike nivåer på fotballbanen, og et annet nivå på løpebanen. For å tilrettelegge for uorganisert idrett kan deler av anlegget automatisk tennes til lavere lysnivå.


Skullerud

Idrettsanlegget ved Skullerudstua i Oslo kommune er til glede for både Rustad IL og kommunens innbyggere. Om vinteren brukes det som et skianlegg, eller i året er det et populært tur- og treningsområde. Hvit snø reflekterer lyset på en helt annen måte enn en skogsvei uten snø. Derfor stilles det helt ulike krav til lysintensitet på de forskjellige årstidene.

Les mer om vårt prosjekt ved Skullerud

Bærum kommune

Bærum kommune, med over 125 000 innbyggere skal være en klimaklok kommune i 2020. Med dette ønsker Bærum og ta i bruk ny teknologi og sørge for å involvere kommunens innbyggere i prosessen.

Les mer om vårt prosjekt i Bærum