Personvern og informasjonskapsler

Datek AS er ansvarlig for behandling av personopplysninger på denne hjemmesiden. I denne personvernerklæringen informerer vi om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger. Vi tar personvern på alvor og vil alltid sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med loven.

Sist oppdatert: 22.07.2022

Hvorfor samler vi personopplysninger

Formålet vårt ved innsamling av personopplysninger er å yte best mulig service til våre kunder og samarbeidspartnere. Vi trenger opplysningene for å holde kontakt, informere om spennende nyheter og sende nyttig informasjon vedrørende vår webportal for styring av utendørs belysning (Datek Light Control).

Vi bruker tjenesten MailChimp for utsendelse av nyhetsbrev og sørger for å bruke GDPR-verktøyene i tjenesten.

Hvordan samler vi inn opplysninger

Vi samler inn opplysninger som navn og e-postadresse gjennom kontaktskjema på hjemmesiden, ved påmelding av nyhetsbrev og vår blogg. Personopplysninger blir registrert når man inngår et kundeforhold med oss og/eller oppretter en bruker i vår webportal (Datek Light Control).

Hvem har tilgang til personopplysninger

Det er kun vi i Datek som har tilgang til personopplysningene.

Hvor lenge lagres personopplysninger

Har du et kundeforhold med oss, lagrer vi dine personopplysninger så lenge kundeforholdet varer. Etter endt kundeforhold beholder vi kun nødvendige opplysninger som er nødvendig for regnskapsmessige forhold. Ved påmelding til nyhetsbrev og registrering i vår webportal blir e-postadressen lagret i tjenesten MailChimp. Du kan når som helst gå inn å oppdatere dine preferanser eller melde deg av nyhetsbrevet.

Retting, sletting og innsyn av personopplysninger

Du har rett på innsyn i de opplysningene vi har lagret om deg. Du har rett til informasjon om hva det brukes til, hvor lenge de blir lagret, hvem som har tilgang til opplysningene og hvor dataene er hentet fra. Du kan når som helst be om sletting og endring i dine opplysninger.

Kontakt oss gjerne om du ønsker å få rettet, slettet eller om du ønsker innsyn i dine personopplysninger.

Behandlingsansvarlig for personvern:

Anders Westgaard
Telefon: 920 38 000
E-postadresse: personvern@datek.no
Adresse: Voldgata 8, 2000 Lillestrøm