Datek city toppbilde

Vi får byen til å snakke sammen med IoT-løsninger for infrastruktur og lysstyring.

City. Connected.

Datek City gjør byen smart. IoT (Internet of Things) har potensialet til å gjøre verden til et bedre og mer sammenkoblet sted.

Det har mange norske kommuner, bedrifter, vei-/infrastrukturselskaper og idrettslag fått erfare. Våre IoT-løsninger og trådløse styringssystemer gjør at de som står ansvarlige for virksomhetsområder og anlegg får en enkel, friksjonsfri og skybasert løsning.

Vårt system for lysstyring gjør vei, idrettsanlegg, broer, tunneler, byrom, parker og annen vital infrastruktur smartere. Og ikke minst, tryggere og mer energieffektiv.

I sentrum for brukeropplevelsen står et brukergrensesnitt for web og mobil, koblet opp mot en sikker skytjeneste. Dette gir oversikt og kontroll, og lar brukeren styre systemet. Komponentene fungerer «behind the scenes» og systemet er fullt ut skalerbart.

Queen Elizabeth
Datek kalvøyabroen kveld
Datek Fredrikstadbrua Dag Melheim web
Datek Finduspromenaden
Datek sandvika credit Tomasz Majewski
Datek E6 Stange

En smart by hvor alt er sammenkoblet.

Det finnes egentlig ingen grenser for hva vi kan koble sammen om vi ser byen under ett. Vårt styringssystem kan kontrollere oppvarming eller annen infrastruktur. Den samme radioteknologien og infrastruktur/gateway kan skape sammenkoblede systemer som forenkler hverdagen, frigjør ressurser og utnytter energien bedre.

Vi brenner for smarte byer! Se hva som skjer i vår verden.

Les nyeste Unwired

Vil du vite mer om fremtidens smarte byer?

Ta gjerne kontakt dersom du trenger mer informasjon eller lurer på hvordan et samarbeid med oss fungerer.

    Øyvind Sløgedal
    Øyvind Sløgedal Daglig leder Datek Light Control AS
    Steinar Olsen
    Steinar Olsen Leder Salg Datek Light Control AS