Datek iot teknologi miljø

Vil du bli en del av en sammenkoblet gjeng?

Future. Connected.

Ledige stillinger

Stillingstittel:  Softwareutviklere
Område:  Datek Next AS
Stillingstittel:  Support Engineer
Område:  Datek Light Control AS
Stillingstittel:  Backend utviklere
Område:  Datek Smart Home AS
Stillingstittel:  Backend utvikler
Område:  Datek Next AS
Stillingstittel:  Embedded utviklere
Område:  Datek Next AS og Datek Smart Home AS
Stillingstittel:  Senior hardwareutvikler
Område:  Datek Next AS
Stillingstittel:  Teknisk supportmedarbeider
Område:  Datek Smart Home AS

Datek har vi alltid fått ting til å snakke sammen. Ved å koble sammen mennesker og teknologi bidrar vi til å løse utfordringer i samfunnet innen sikkerhet, energi, infrastruktur og helse. For å få til dette har vi de flinkeste folka. Vi trenger flere flinke folk. Vil du bli en del av en sammenkoblet gjeng?

Hvorfor bli en del av oss? Det kan vår Administrerende direktør, Anders fortelle deg 👇


Anders Westgaard liggende
Datek iot teknologi miljø mennesker smil
Datek iot teknologi skjerm
Datek iot teknologi miljø massasjestol

Det skal være gøy å jobbe i Datek

Vi lever av å være nysgjerrige – på ny teknologi, kode og alt som rører seg i teknologiverdenen. Vi er opptatt av at våre medarbeidere trives og lever for faget sitt. Derfor gir vi frihet til å utvikle seg faglig og som menneske, fordi det beriker oss og gir oss nye perspektiver.

Så hver eneste dag har vi som mål at det skal være morsomt å gå på jobb hos oss, enten man nerder over kode, lodder kretskort til en prototype eller finner indre ro i å få et excel-ark til å gå opp. Resultatet? Fornøyde ansatte, god «team spirit» og mange gode kolleger du kan spørre om hjelp.

Vil du bli en del av gjengen? Se våre ledige stillinger – eller send oss en åpen søknad om du vil!

Varierte karrieremuligheter og en rekke goder

En god balanse gir påkoblede hoder. Vi er opptatt av at våre medarbeidere lever gode liv, både på og utenfor arbeidsplassen. Derfor har vi gode betingelser og store muligheter til å koble av fra vår påkoblet verden.

Datek ioy teknologi miljø karriere mennesker

🧑‍💻 Mulighet for hjemmekontor
💰 Mulighet til å eie egen bedrift gjennom vårt aksjeprogram
🎉 Sosiale samlinger
🦶 Loungeområde hvor man kan strekke på bena
🏓 Ping-pong-bord
☕️ Deilig ferskbrygget kaffe
🧇 Hyggelig kantine med god lunsj og vaffelfredag
🧠 Daglig lunsj-quiz
🏢 Lyse og moderne lokaler
🤤 Deilig massasjestol
🎓 Fokus på faglig påfyll
💪 Treningsabonnement
👵 God pensjonsordning

Datek iot teknologi

Miljøet

Datek iot teknologi utvikler jubel

#denfølelsen når absolutt siste bug er skviset!

Datek iot teknologi quiz miljø

Dagen blir ikke den samme uten quiz! Konkurranseinstinktet hos oss er på topp.

Datek iot teknologi ping pong miljø

Tie break! Eller bare avbrekk. Uansett, bordtennis er en populær aktivitet. Førstemann til mølla etter lunsj!

Datek iot teknologi kaffe

Mmm, deilig med nykvernet og ferskbrygget kaffe! Av maskiner i bygget er kaffemaskinen den mest omsvermede.

2000 + Lunsjquiz
Icon motivert dark box 100 % Motiverte kollegaer
Icon skritt dark box 220 Skritt fra Lillestrøm stasjon

Hils på vår nye App Utvikler

Jabran Siddiqui is an accomplished App Developer with a robust background in mobile apps development, and we are so excited to have him onboard!

"Having recently relocated to Norway, I am keen on not only mastering the local language but also contributing my skills to the dynamic landscape here. Datek Home, with its reputation for innovation and a forward-thinking approach, captivates me. I am enthusiastic about the prospect of leveraging my expertise to contribute to cutting-edge mobile applications. Moreover, the company’s mission of connecting machines/infrastructure with people resonates with my professional aspirations."

Jabran Ahmed Siddiqui

Emily - vår nye UX Designer

Vi ønsker Emily Hsi velkommen som vår nye UX Designer. Hun brenner for den gode brukeropplevelsen, og det er noe vi setter stor pris på i Datek Home.

"Jeg gleder meg til å bli en del av Datek Home familien og bidra til å forbedre brukeropplevelsen og hjemmene til folk. Det er fantastisk å kunne jobbe med IoT-løsninger og innovasjon i et etablert selskap med lang erfaring - det er som å være en del av et startup-eventyr, men uten det typiske kaoset. Med erfaring innen designprosesser, tjenestedesign og innovasjonsledelse, ser jeg veldig frem til å jobbe mer hands-on med UX og påvirke utformingen av Eva Smarthus appen."

Emily Hsi

Ny ansatt i support teamet

Vi ønsker velkommen til Markus som har startet som supportingienør i Datek Light Control. Markus har 10 års erfaring som elektriker, og kommer til å være et supert tilskudd i support-teamet vårt.

"De siste årene har jeg jobbet som service tekniker hvor jeg har drevet med installasjoner og feilsøking på nye og gamle anlegg. Jeg jobbet for det meste med adgangskontroll, callinganlegg og digitale låssystemer.

Nå ser jeg frem til å "sitte i andre enden" av feilsøkingsprossesen og ikke minst ta nye steg og utvikle meg i Datek Light Control", sier Markus.

Markus Bakkland Skaar

Ny iOS apputvikler i Datek Home

Andreas Steihaug Thomson har hatt internship og praksis hos oss mens han fullførte en toårig fagskoleutdanning innen app-programmering på fagskolen Kristiania. Han har bidratt til utviklingen av Eva Smarthus-appen på Android og iOS.

«Det har vært svært spennende og lærerikt å delta i app-teamet, og jeg er glad for at jeg skal fortsette som app-utvikler her.
Nå skal jeg i hovedsak arbeide med iOS versjonen av Eva Smarthus-appen, der jeg skal bidra til å implementere spennende nye features, freshe opp eldre områder i appen med nytt design, og bringe kodebasen mer i linje med moderne app», sier Andreas.

Andreas Steihaug Thomson

Ny android apputvikler i Datek Home

Simen Teigen Søgård skal jobbe med android versjonen av Eva Smarthus-appen.

«Jeg gleder meg til å sette meg inn i smarthusverden, lære mer om IoT, og ser frem til å bidra til å utvikle android applikasjonen videre», sier Simen.

Velkommen til oss 🤩

Simen Teigen Sørgård

Velkommen til oss, Runar!

Runar Stoveland er ansatt som Sales Manager i Datek Light Control.

«Med bakgrunn innen belysningsbransjen og gjennomføring av utendørsprosjekter, blant annet innen samferdsel, park og lysdesignprosjekter ser jeg frem til å kunne vise frem Datek Light Control sine systemer for styring av utendørsbelysning.

Datek sin trådløse styring gir store muligheter for reduksjon av lysforurensing og optimalisering av lysanlegget med riktig lysmengde. En stor bonus i tillegg til dette er reduksjon av energiforbruk samt effektiv drift og vedlikehold», sier Runar Stoveland.

Vi er veldig glad for å ha deg med på laget, Runar

Runar Stoveland

Skal vi ta en ☕️ om din fremtid?

Er du nysgjerrig på Datek som arbeidsplass? Vi tar gjerne en kaffeprat hvis du vil vite mer om oss.