Datek iot teknologi miljø

Vil du bli en del av en sammenkoblet gjeng?

Future. Connected.

Ledige stillinger

Stillingstittel:  Softwareutviklere
Område:  Datek Next AS
Stillingstittel:  Android- og iOS-utviklere
Område:  Datek Smart Home AS
Stillingstittel:  Support ingeniør
Område:  Datek Light Control AS
Stillingstittel:  Key Account Manager
Område:  Datek Light Control AS
Stillingstittel:  Full stack utvikler
Område:  Datek Light Control AS
Stillingstittel:  Full stack utvikler
Område:  Datek Light Control AS
Stillingstittel:  Sikkerhetstester/pentester cybersikkerhet
Område:  Datek Next
Stillingstittel:  Softwareutvikler
Område:  Datek Next AS
Stillingstittel:  Hardwareutvikler
Område:  Datek Next AS
Stillingstittel:  Key Account Manager
Område:  Datek Next AS
Datek iot teknologi miljø mennesker smil
Datek iot teknologi skjerm
Datek iot teknologi miljø massasjestol

Det skal være gøy å jobbe i Datek

Vi lever av å være nysgjerrige – på ny teknologi, kode og alt som rører seg i teknologiverdenen. Vi er opptatt av at våre medarbeidere trives og lever for faget sitt. Derfor gir vi frihet til å utvikle seg faglig og som menneske, fordi det beriker oss og gir oss nye perspektiver.

Så hver eneste dag har vi som mål at det skal være morsomt å gå på jobb hos oss, enten man nerder over kode, lodder kretskort til en prototype eller finner indre ro i å få et excel-ark til å gå opp. Resultatet? Fornøyde ansatte, god «team spirit» og mange gode kolleger du kan spørre om hjelp.

Vil du bli en del av gjengen? Se våre ledige stillinger – eller send oss en åpen søknad om du vil!

Varierte karrieremuligheter og en rekke goder

En god balanse gir påkoblede hoder. Vi er opptatt av at våre medarbeidere lever gode liv, både på og utenfor arbeidsplassen. Derfor har vi gode betingelser og store muligheter til å koble av fra vår påkoblet verden.

Datek ioy teknologi miljø karriere mennesker

🧑‍💻 Muligheter for hjemmekontor
💰 Mulighet til å eie egen bedrift gjennom vårt aksjeprogram
🎉 Sosiale samlinger
🦶 Loungeområde hvor man kan strekke på bena
🏓 Ping-pong-bord
☕️ Deilig ferskbrygget kaffe
🧇 Hyggelig kantine med god lunsj og vaffelfredag
🧠 Daglig lunsj-quiz
🏢 Lyse og moderne lokaler
🤤 Deilig massasjestol
🎓 Fokus på faglig påfyll
💪 Treningsabonnement
👵 God pensjonsordning

Datek iot teknologi

Miljøet

Datek iot teknologi utvikler jubel

#denfølelsen når absolutt siste bug er skviset!

Datek iot teknologi quiz miljø

Dagen blir ikke den samme uten quiz! Konkurranseinstinktet hos oss er på topp.

Datek iot teknologi ping pong miljø

Tie break! Eller bare avbrekk. Uansett, bordtennis er en populær aktivitet. Førstemann til mølla etter lunsj!

Datek iot teknologi kaffe

Mmm, deilig med nykvernet og ferskbrygget kaffe! Av maskiner i bygget er kaffemaskinen den mest omsvermede.

2000 + Lunsjquiz
Icon motivert dark box 100 % Motiverte kollegaer
Icon skritt dark box 220 Skritt fra Lillestrøm stasjon

Ny iOS utvikler i hus

Gjermund Østby er allerede i full sving hos Datek Smart Home, hvor han er ansatt som iOS utvikler. Hans tidligere erfaring med flåtestyring fra OSL Lufthavn kommer veldig godt med i Eva Smarthus app teamet.

«Jeg er klar for nye utfordringer og gleder meg til å bli en del av teamet som jobber med Eva Smarthus appen i Datek», sier Gjermund.

Velkommen til oss!

Gjermund Østby

Ny ansatt i support teamet

Bjørnar Haugen er ansatt i support teamet til Eva Smarthus satsingen i Datek Home. Han blir en viktig brikke der, og kundene kommer til å møte en blid og serviceinnstilt person.

Velkommen til oss, Bjørnar 🤩

Bjørnar Haugen

Chanok er ansatt i kantina vår!

Hun har den siste tiden jobbet i kantina vår via arbeidsinkludering i Norasondegruppen AS. Nå er hun ansatt hos oss, og det er vi SÅ glad for! Vi blir bortskjemt med god mat.

"Jeg koser meg på jobb, og har fort blitt en del av Datek-familien", sier Chanok Johansson.

Velkommen til oss 🌸

Chanok Johansson

Ny UX-designer i Smart Home

Velkommen til oss, Jenny! 🤩

Jenny Helene Haugen er ansatt som Ux-designer i Smart Home og skal jobbe med å videreutvikle Eva Smarthus appen vår. Vi er veldig glad for å ha henne med på laget.

«Jeg er kjempespent på å jobbe som UX-er i Datek og ser frem til å lære masse nytt, og være med å videreutvikle Eva smarthjem-appen sammen med virkelig dyktige kolleger. Jeg har fått en så varm velkomst her, så jeg gleder meg veldig til reisen videre,» sier Jenny.

Jenny Helene Haugen

Velkommen, Tobias 🤩

Denne uken har vi vært så heldige å få på plass Tobias Mellum. Tobias er ansatt som programutvikler i Datek Next, og blir en del av det spennende spesialistmiljøet vårt.

«Jeg ser frem til å jobbe med de dyktige og erfarne kollegene jeg har møtt her i Datek. Dette virker som en god plass for å utvikle seg, og jeg tror jeg vil trives både faglig og sosialt», sier Tobias.


Tobias Mellum

Cybersikkerhetsteamet i Datek Next vokser

Markus Korneliussen er ansatt som sikkerhetstester i Datek Next. Vi rigger oss for de nye reglene for cybersikkerhet i IoT-produkter som trer i kraft i 2024 og har nå et solid team som kan hjelpe kundene våre til å etterleve kommende myndighetskrav.

«Jeg er akkurat ferdig med utdanning innen IT og nettverkssikkerhet. Nå gleder jeg meg til å jobbe med sikkerhetstesting av smarte produkter. Jeg begynte for en uke siden og trives allerede godt», sier Markus.

Velkommen til oss, Markus 🤩

Markus Korneliussen mlogo

Ny ansatt på Haugesundskontoret

Sissel Mannsåker er på plass på Haugesundskontoret vårt 🤩 Der skal hun jobbe med spennende oppdrag for Datek Next.

«Var nettopp på hyggelig besøk i Lillestrøm hvor jeg ble bedre kjent med firmaet og fikk delta på Hackaton og sosialt med dyktige og hyggelige kollegaer. Det lover bra for fortsettelsen», sier Sissel Mannsåker.

Sissel Mannsåker

Supportteamet i Datek Smart Home styrkes

Markus Dahl er på plass i vårt supportteam for Datek Smart Home. Kundene våre kommer til å bli møtt av en skikkelig engasjert og lyttende person.

«Mitt mål er at kunden skal bli møtt med kunnskap og god oppfølging der det oppstår problemer. I samarbeid med kompetente kolleger gleder jeg meg til å lære og være med på utviklingen av Eva smarthus», sier Markus.

Markus Dahl

Velkommen til Datek Next, Håkon

Håkon Herland skal jobbe som forretningsutvikler og prosjektleder i Datek Next. I første omgang skal han ha fokus på å bistå Datek Home og deres partnere i kommersialisering av eksisterende og nye tjenester.

«Jeg gleder seg stort til å bidra inn i et superkompetent og drivkraftig miljø som allerede har mange av Norges største og mest fremoverlente virksomheter på kunde- og partnerlisten», sier Håkon Herland.

Håkon Herland

Ny ansatt i cybersikkerhetsteamet

Vi er opptatt av cybersikkerhet i IoT-produkter og styrker laget vårt fremover. Først ut er Mathias Morønnigen Westerhus.

"Jeg gleder meg veldig til å være med å bygge opp cybersecurity avdelingen hos Datek sammen med et veldig kompetent team," sier Mathias.

Mathias Morønning Wetterhus

Ny elektronikkutvikler i Datek Next

Vi er så glad for å ha Olav Bjerke med på laget! Han har nå sine første dager som elektronikkutvikler i Datek Next og skal bistå på flere interne og eksterne prosjekter fremover.

«Jeg gleder meg veldig til å bli en del av et erfarent team, utvikle løsninger og ha det gøy på jobb sammen med kollegaer som har tar meg veldig godt imot», sier Olav.

Velkommen til oss, Olav 🤩

Olav Bjerke

Ny systemutvikler i Datek Home

Christer Skogstrand er ansatt som systemutvikler i Datek Home.Han skal jobbe med å utvikle fremtidens smarthus, og vi er glad for å ha han med på laget.

Velkommen til oss, Christer. 🥳

"Jeg gleder meg til å lære mere om alt Datek driver med. Jeg visste Datek drev med mye spennende prosjekter, men jeg er overveldet over mangfoldet av kunnskap og hvilke utfordringer Datek løser", sier Christer Skogstrand.

Christer Skogstrand

Velkommen til oss, Roger

Roger Torhov er allerede godt i gang som Senior programutvikler i Datek Next. Vi er glad for at du er en del av Datek-gjengen

"Ser frem imot en variert og spennende hverdag hvor jeg kan lære mye nytt og kunne bidra til utvikling av spennende løsninger. Det å kunne tilbringe hverdagene med så mange hyggelige og dyktige mennesker som det er i Datek familien ser jeg også veldig frem imot," sier Roger.

Roger Torhov

Ny prosjektleder i Datek Next

Martin Reuter er ansatt som prosjektleder i Datek Next og er et velkomment medlem av spesialistmiljøer vårt. Velkommen til oss. Martin 🤩

"Jeg ser frem til en spennende reise i Datek, hvor jeg kan utvikle meg og lære nye ting sammen med dyktige og kompetente kollegaer", sier Martin Reuter.

Martin Reuter

Ny systemutvikler i Datek Next

Simen Andre Fosse er ansatt som systemutvikler i Datek Next. I hans første oppdrag er han utleid til Datek Home, hvor han skal være med og utvikle fremtidens spennende produkter. 🤩

"Jeg ser fram til å utvikle gode løsninger, og bidra på spennende prosjekter sammen med dyktige kollegaer i Datek familien!" sier Simen Andre.

Simen Andre Fosse

Velkommen Simon

Vårt spesialistmiljø Datek Next vokser - vi er så glad for å ha fått med Simon Brinkmann, Senior Systemutvikler med på laget 🤩 Simon vil få travle dager fra første stund!

"Jeg ser veldig frem til å løse oppgaver med nyeste teknologi i en virksomhet hvor sikkerhet er satt i høysetet. At Datek i tillegg viser seg å være et veldig inkluderende og trivelig miljø er en hyggelig bonus," sier Simon.

Simon

Skal vi ta en ☕️ om din fremtid?

Er du nysgjerrig på Datek som arbeidsplass? Vi tar gjerne en kaffeprat hvis du vil vite mer om oss.

Sjekk ut siste Unwired med teknologinyheter fra vår verden.

Les siste Unwired