Datek iot teknologi miljø mennesker

Vil du bli en del av en sammenkoblet gjeng?

Future. Connected.

Datek iot teknologi miljø mennesker smil
Datek iot teknologi skjerm
Datek iot teknologi miljø massasjestol

Det skal være gøy å jobbe i Datek!

Vi lever av å være nysgjerrige – på ny teknologi, kode og alt som rører seg i teknologiverdenen. Vi er opptatt av at våre medarbeidere trives og lever for faget sitt. Derfor gir vi frihet til å utvikle seg faglig og som menneske, fordi det beriker oss og gir oss nye perspektiver.

Så hver eneste dag har vi som mål at det skal være morsomt å gå på jobb hos oss, enten man nerder over kode, lodder kretskort til en prototype eller finner indre ro i å få et excel-ark til å gå opp. Resultatet? Fornøyde ansatte, god «team spirit» og mange gode kolleger du kan spørre om hjelp.

Vil du bli en del av gjengen? Se våre ledige stillinger – eller send oss en åpen søknad om du vil!

Varierte karrieremuligheter og en rekke goder

En god balanse gir påkoblede hoder. Vi er opptatt av at våre medarbeidere lever gode liv, både på og utenfor arbeidsplassen. Derfor har vi gode betingelser og store muligheter til å koble av fra vår påkoblet verden.

Datek ioy teknologi miljø karriere mennesker

👵 God pensjonsordning
🧑‍💻 Muligheter for hjemmekontor
🎉 Sosiale samlinger
🦶 Loungeområde hvor man kan strekke på bena
🏓 Ping-pong-bord
☕️ Deilig ferskbrygget kaffe
🧇 Hyggelig kantine med god lunsj og vaffelfredag
🧠 Daglig lunsj-quiz
🏢 Lyse og moderne lokaler
🤤 Deilig massasjestol
🎓 Fokus på faglig påfyll
💪 Treningsabonnement

Datek iot teknologi

Ledige stillinger

Stillingstittel:  Softwareutviklere
Område:  Datek Next AS
Stillingstittel:  Softwareutviklere
Område:  Datek Next AS
Stillingstittel:  Senior hardwareutvikler
Område:  Datek Next AS
Stillingstittel:  Backend utviklere
Område:  Datek Smart Home AS
Stillingstittel:  DevOps/AWS utvikler
Område:  Datek Smart Home AS
Stillingstittel:  Prosjektledere Cyber Security
Område:  Datek Next
Stillingstittel:  Sikkerhetstester Cyber Security
Område:  Datek Next

Miljøet

Datek iot teknologi utvikler jubel

#denfølelsen når absolutt siste bug er skviset!

Datek iot teknologi quiz miljø

Dagen blir ikke den samme uten quiz! Konkurranseinstinktet hos oss er på topp.

Datek iot teknologi ping pong miljø

Tie break! Eller bare avbrekk. Uansett, bordtennis er en populær aktivitet. Førstemann til mølla etter lunsj!

Datek iot teknologi kaffe

Mmm, deilig med nykvernet og ferskbrygget kaffe! Av maskiner i bygget er kaffemaskinen den mest omsvermede.

2000 + Lunsjquiz
100 % Motiverte kollegaer
220 Skritt fra Lillestrøm stasjon

Nytt trekløver på Light Control

Velkommen til oss, Øivind, Kari og Joachim!

Kari Barsnes Laache skal jobbe med Backoffice Salg. «Jeg brenner for god kundeoppfølging og gleder meg til å bli bedre kjent med både kunder og kollegaer»

Øivind Larsen er ansatt som Operations Manager. «Jeg har allerede fått et særdeles godt inntrykk av kolleger, teknologi og tekniske løsninger. Det blir spennende å ta del i teamet og bidra til utvikling av en fortsatt god kundeopplevelse»

Joachim Jahr er ansatt som prosjektingeniør. «Jeg er takknemlig for muligheten til å ta del av Datek Light Control sin raske utvikling, og gleder meg til en meget spennende fremtid!»


Skjermbilde 2021 08 10 kl 11 08 00

Velkommen til Vegard!

1. august hadde vi gleden av å ønske Vegard Havellen velkommen til oss! Han skal jobbe som elektronikkutvikler i Datek Next.
Vi jubler over å ha fått Vegard med på laget og gleder oss til å bli bedre kjent med han ⭐️ VELKOMMEN VEGARD ⭐️

Vegard H

Ny E-commerce ansvarlig!

1. juli ønsket vi Alexander Kruse Berg velkommen til Datek familien! Han skal jobbe som E-commerce ansvarlig i Datek Smart Home. Alexander er en lokalgutt med utdanning innenfor markedsføring, med erfaring innenfor eCommerce fra sportsbransjen.

«Jeg er veldig glad for muligheten til å få ta del i Datek Smart Home sin utvikling i det jeg er sikker på vil bli en veldig spennende tid fremover.»


Velkommen, Alexander!

Alexander

Med sommeren kom disse 3 solstrålene!

1. juni 2021 styrket vi Datek-gjengen med enda flere flinke folk. Patrick Hansen er i gang som produkteier innen plattform i Datek Smart Home, Elisabeth Schiørn er ny digital markedsfører i Datek AS. Og sist, men ikke minst, Johan Sørensen som er ansatt som IOS-utvikler i Datek Smart Home. Velkommen!

Patrick Elisabeth Johan ute

Christian styrker support avdelingen på lysstyring

Det var en gledens dag når vi i mai 2021 fikk etterlengtet hjelp på supporten i Datek Light Control. Christian skal jobbe som Support ingeniør og vil være med å sikre at våre kunder får riktig lys, på riktig sted til riktig tid. Han er godt i gang med å sette seg inn i våre lysstyringsenheter

Christian

Ny utvikler i Datek Light Control!

«Jeg gleder meg over muligheten til å jobbe i større skala med IoT og utvikle meg i denne retningen. Kjempegøy å kunne gjøre det her!» Det sier Na, som denne uken startet som utvikler i Datek Light Control. Na har interesse for å optimalisere systemer for å hjelpe mennesker. Med programmering som spesialisering har hun kommet til riktig sted!

Datek iot teknologi miljø mennesker

Ny UX designer på plass!

1. april ble Sondre med på laget! Han skal jobbe som UX-designer i Datek Smart Home. Sondre har bakgrunn som UX-designer fra tjenestedesign og produktdesign og brenner for gode brukeropplevelser. «Jeg tror på verdien av å skape tjenester som gir verdi for brukeren. Det får jeg muligheten til å gjøre i et Datek som står foran spennende utvikling», forteller Sondre.

Sondre

Velkommen til Emil!

Datek skal doble staben på to år. Emil fikk jobb rett fra studiene og startet som programvareutvikler hos Datek Next 1. mars 2021. Og snakk om flying start! Sporty som han er stilte han opp og hadde som første oppdrag å bli med på intervju i Romerikes Blad.

Datek iot teknologi miljø mennesker smil

Vi starter 2021 med to nye kolleger!

De to nye (og dyktige) medarbeiderne er Thomas og Roar, som begge ansettes i Datek Next. Thomas Ødelien er programutvikler med bachelorgrad innen realfag fra UiO, samt bachelorgrad i ingeniørfag fra OsloMet. Roar er elektronikkutvikler og cand.scient fra UiO. Nå er staben styrket både på software- og hardwaresiden! Og begge gleder seg til å tre inn i et sterkt faglig teknisk miljø.

Lab Next Thomas Roar Per

Velkommen til Ole-Johan og Håkon

Det er med jubel og glede vi kan introdusere to nye stjerner i Datek Smart Home teamet!

Håkon Helgetun Pettersen er ansatt som Android-utvikler i Datek Smart Home. «Jeg er begeistret for å komme inn i Datek Smart Home på et svært spennende tidspunkt hvor mye spennende skjer.»

Ole-Johan Holmefjord er ansatt som Head of Commercial Offering for Consumer. «Det er stor stas å få muligheten til å jobbe i et norsk selskap som hevder seg internasjonalt innen IoT og som selv tar ansvar for alt fra hardware til brukergrensesnitt. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg får være med på reisen til å også bli den foretrukne leverandøren i forbrukermarkedet, sammen med svært dyktige og ikke minst trivelige kolleger.»

Håkon og Ole

Skal vi ta en ☕️ om din fremtid?

Er du nysgjerrig på Datek som arbeidsplass? Vi tar gjerne en kaffeprat hvis du vil vite mer om oss.

Sjekk ut siste Unwired med teknologinyheter fra vår verden.

Les siste Unwired