Datek iot teknologi miljø

Vil du bli en del av en sammenkoblet gjeng?

Future. Connected.

Datek iot teknologi miljø mennesker smil
Datek iot teknologi skjerm
Datek iot teknologi miljø massasjestol

Det skal være gøy å jobbe i Datek!

Vi lever av å være nysgjerrige – på ny teknologi, kode og alt som rører seg i teknologiverdenen. Vi er opptatt av at våre medarbeidere trives og lever for faget sitt. Derfor gir vi frihet til å utvikle seg faglig og som menneske, fordi det beriker oss og gir oss nye perspektiver.

Så hver eneste dag har vi som mål at det skal være morsomt å gå på jobb hos oss, enten man nerder over kode, lodder kretskort til en prototype eller finner indre ro i å få et excel-ark til å gå opp. Resultatet? Fornøyde ansatte, god «team spirit» og mange gode kolleger du kan spørre om hjelp.

Vil du bli en del av gjengen? Se våre ledige stillinger – eller send oss en åpen søknad om du vil!

Varierte karrieremuligheter og en rekke goder

En god balanse gir påkoblede hoder. Vi er opptatt av at våre medarbeidere lever gode liv, både på og utenfor arbeidsplassen. Derfor har vi gode betingelser og store muligheter til å koble av fra vår påkoblet verden.

Datek ioy teknologi miljø karriere mennesker

🧑‍💻 Muligheter for hjemmekontor
💰 Mulighet til å eie egen bedrift gjennom vårt aksjeprogram
🎉 Sosiale samlinger
🦶 Loungeområde hvor man kan strekke på bena
🏓 Ping-pong-bord
☕️ Deilig ferskbrygget kaffe
🧇 Hyggelig kantine med god lunsj og vaffelfredag
🧠 Daglig lunsj-quiz
🏢 Lyse og moderne lokaler
🤤 Deilig massasjestol
🎓 Fokus på faglig påfyll
💪 Treningsabonnement
👵 God pensjonsordning

Datek iot teknologi

Ledige stillinger

Stillingstittel:  iOS- og Android utvikere
Område:  Datek Smart Home AS
Stillingstittel:  DevOps/AWS utvikler
Område:  Datek Smart Home AS
Stillingstittel:  Backend utviklere
Område:  Datek Smart Home AS
Stillingstittel:  Softwareutviklere
Område:  Datek Next AS
Stillingstittel:  Softwareutviklere
Område:  Datek Next AS
Stillingstittel:  Senior hardwareutviklere
Område:  Datek Next AS
Stillingstittel:  Supportmedarbeider/kundebehandler
Område:  Datek Smart Home AS

Vår samarbeidspartner

Miljøet

Datek iot teknologi utvikler jubel

#denfølelsen når absolutt siste bug er skviset!

Datek iot teknologi quiz miljø

Dagen blir ikke den samme uten quiz! Konkurranseinstinktet hos oss er på topp.

Datek iot teknologi ping pong miljø

Tie break! Eller bare avbrekk. Uansett, bordtennis er en populær aktivitet. Førstemann til mølla etter lunsj!

Datek iot teknologi kaffe

Mmm, deilig med nykvernet og ferskbrygget kaffe! Av maskiner i bygget er kaffemaskinen den mest omsvermede.

2000 + Lunsjquiz
100 % Motiverte kollegaer
220 Skritt fra Lillestrøm stasjon

Ny elektronikkutvikler i Datek Next.

Vi er så glad for å ha Olav Bjerke med på laget! Han har nå sine første dager som elektronikkutvikler i Datek Next og skal bistå på flere interne og eksterne prosjekter fremover.

«Jeg gleder meg veldig til å bli en del av et erfarent team, utvikle løsninger og ha det gøy på jobb sammen med kollegaer som har tar meg veldig godt imot», sier Olav.

Velkommen til oss, Olav 🤩

Olav Bjerke

Ny systemutvikler i Datek Home

Christer Skogstrand er ansatt som systemutvikler i Datek Home.Han skal jobbe med å utvikle fremtidens smarthus, og vi er glad for å ha han med på laget.

Velkommen til oss, Christer. 🥳

"Jeg gleder meg til å lære mere om alt Datek driver med. Jeg visste Datek drev med mye spennende prosjekter, men jeg er overveldet over mangfoldet av kunnskap og hvilke utfordringer Datek løser", sier Christer Skogstrand.

Christer Skogstrand

Velkommen til oss, Roger

Roger Torhov er allerede godt i gang som Senior programutvikler i Datek Next. Vi er glad for at du er en del av Datek-gjengen

"Ser frem imot en variert og spennende hverdag hvor jeg kan lære mye nytt og kunne bidra til utvikling av spennende løsninger. Det å kunne tilbringe hverdagene med så mange hyggelige og dyktige mennesker som det er i Datek familien ser jeg også veldig frem imot," sier Roger.

Roger Torhov

Ny prosjektleder i Datek Next!

Martin Reuter er ansatt som prosjektleder i Datek Next og er et velkomment medlem av spesialistmiljøer vårt. Velkommen til oss. Martin 🤩

"Jeg ser frem til en spennende reise i Datek, hvor jeg kan utvikle meg og lære nye ting sammen med dyktige og kompetente kollegaer", sier Martin Reuter.

Martin Reuter

Ny systemutvikler i Datek Next!

Simen Andre Fosse er ansatt som systemutvikler i Datek Next. I hans første oppdrag er han utleid til Datek Home, hvor han skal være med og utvikle fremtidens spennende produkter. 🤩

"Jeg ser fram til å utvikle gode løsninger, og bidra på spennende prosjekter sammen med dyktige kollegaer i Datek familien!" sier Simen Andre.

Simen Andre Fosse

Velkommen Simon

Vårt spesialistmiljø Datek Next vokser - vi er så glad for å ha fått med Simon Brinkmann, Senior Systemutvikler med på laget 🤩 Simon vil få travle dager fra første stund!

"Jeg ser veldig frem til å løse oppgaver med nyeste teknologi i en virksomhet hvor sikkerhet er satt i høysetet. At Datek i tillegg viser seg å være et veldig inkluderende og trivelig miljø er en hyggelig bonus," sier Simon.

Simon

Velkommen til Datek Next, Reno

Reno Gustavsen er ansatt som Senior Programutvikler i Datek Next og skal jobbe med mange spennende prosjekter for ulike kunder fremover 🤩

"Gleder meg til å lære mye nytt i en variert hverdag. Ser frem til å være med på å utvikle smarte løsninger sammen med trivelige, flinke og engasjerte kollegaer i Datek", sier Reno.

Reno liten

Jon Erik på plass i Datek Next avdeling Haugesund!

1. februar kunne vi ønske Jon Erik Ullvang velkommen til Datek familien. Med Jon Erik i spissen åpner vi opp Datek Next avdeling Haugesund. Jon Erik jobber som programutvikler og kommer til å sitte sammen med alle de flinke folkene i hovedkontoret til Haugaland Kraft.

«Jeg har gledet meg til å begynne å jobbe i Datek Next. Jeg synes det er veldig gøy å få være med i startfasen i satsingen i Haugesund. Jeg har blitt godt tatt imot og synes Datek er en veldig spennende bedrift som er ledende innenfor sitt felt», forteller Jon Erik.

Velkommen til oss Jon Erik! 🥳


Jon Erik

Testteamet i Datek Smart Home styrkes!

Vi startet februar med å ønske Thomas Hilling velkommen til Datek Smart Home. Thomas er ansatt som QA Manager og vil være en del av testteamet i utviklingsavdelingen.

«Jeg gleder meg til å begynne i et selskap som vil opp og frem og samtidig kunne fokusere på testing og kvalitetssikring av våre produkter slik at kundene blir fornøyde», forteller Thomas.

Velkommen til Datek familien, Thomas 😊

Thomas Hilling Amundsen

Ny kundebehandler på Support

Denne uken har vi i Datek vært så heldige å få på plass Anja Karoline Wifladt. Anja er ansatt som kundebehandler support i Datek Smart Home.

«Jeg er klar for en ny hverdag hos Datek. Sammen med dyktige kollegaer er fokuset å gi kundene en god kundeopplevelse der de føler seg ivaretatt fra start til slutt. Smarte hjem er i vinden og det blir derfor spennende å ta del i denne reisen». Velkommen til oss, Anja!

Anja web

Velkommen Filip!

Vårt spesialistmiljø Datek Next vokser - vi jubler over flere folk med på laget! 🥳

Filip Maciejowski er ansatt som programvareutvikler og skal sammen med de andre flinke utviklerne i Datek Next jobbe med problemstillinger som ennå ikke finnes; fremtidens teknologi.

«Jeg er veldig spent på mange ulike applikasjoner man kan utvikle hos Datek, og er veldig glad for at jeg kan bidra til veksten i selskapet i tiden fremover. Jeg ser frem mot en spennende reise», sier Filip.

Filip Maciejowski

Skal vi ta en ☕️ om din fremtid?

Er du nysgjerrig på Datek som arbeidsplass? Vi tar gjerne en kaffeprat hvis du vil vite mer om oss.

Sjekk ut siste Unwired med teknologinyheter fra vår verden.

Les siste Unwired