DLC Gateway IoT

DLC Gateway IoT er en komponent i Datel Light Control sitt allsidige styringssystem for utendørs belysningsanlegg. Sammen med trådløse ZigBee baserte lysstyringsenheter integrert i armaturene er lysstyringssystemet utviklet for å optimalisere engergibruk, effektivisere drift og vedlikehold samt minimere uønsket lysforurensning.

Teknisk beskrivelse

DLC Gateway IoT danner basisen for alle våre installasjoner. Den videresender lokal informasjon opp til den sentrale skybaserte serveren, over kommunikasjonsgrensesnittfor 4G Lte cat1 EMEA, GSM, GPRS og LAN. I anlegg hvor det er individuell styring av armaturer fungerer enheten også som en trådløs
ZigBee radio koordinator, og kan administrere opptil 1000 armaturenheter (LCU’er).

Innebygget i et IP 65 kabinett kan Gatewayen installeres direkte i en stolpe eller i et tennskap. Enheten er bestykket med digitale og analoge I/O er som benyttes til overvåking og styring av lokalt tilkoblet tredjepartsutstyr. Integrerte relébrytere kan styre opptil 4 uavhengige lyskretser.

Egenutviklet robust DATEK SW samler og loggfører alle hendelser. Feil som oppdages varsles umiddelbart i web applikasjonen, på E-post eller SMS.

Gatewayen er utviklet for feilsikker drift og har lokalt lagret tenne og slukke tidspunkter for de neste 7 døgn for å hindre driftsforstyrrelser.

Noen bruksområder for enheten inkluderer: Styring av DALI nett, registrering av luxnivåer, tunnel-styring, bevegelsesdeteksjon, vannstands nivåmåling og bruk av enhetens innganger for generiske analoge sensorer. MODBUS I/O-ekstendere er tilgjengelige med mange konfigurasjoner for utvidet funksjonalitet.

Med Datek Gateways installert som del av en etablert infrastruktur i et utendørs belysningsanlegg, er et topp moderne SmartCity basisnettverk på plass. Med OTA (Over-The-Air) programvareoppdatering av enhetene er kunden alltid sikret en oppdatert løsning med de nyeste funksjonene og gir samtidig mulighetene for fremtidige tilpassede applikasjoner.

DLC Gateway IoT
DLC Gateway IoT

Last ned fullstendig produktark her.

Last ned fullstendig dokumentasjon:

Har du behov for å komme i kontakt med oss?

Ta gjerne kontakt dersom du trenger mer informasjon eller lurer på noe. Legge inn bilde av dere på supporten her?

support@datek.no 920 38 000 Kundeportal
  • Øyvind Sløgedal
    Øyvind Sløgedal Daglig leder Datek Light Control AS
  • Steinar Olsen
    Steinar Olsen Leder Salg Datek Light Control AS