DLC Gateway IoT Zhaga

DLC Gateway IoT Zhaga er en komponent i Datek Light Control sitt allsidige styringssystem for utendørs belysningsanlegg. Sammen med trådløse ZigBee baserte lysstyringsenheter integrert i armaturene er lysstyringssystemet utviklet for å optimalisere energibruk, effektivisere drift og vedlikehold samt minimere uønsket lysforurensning.

Teknisk beskrivelse

Datek Gateway IoT Zhaga er fullbestykket gateway utviklet for montering i en Zhaga konnektor. Med innekbygget GSM og ZigBee radio og antenner for disse protokollene,danner den et fullverdig kommunikasjonsnav for små og store mesh nettverk. Gateway IoT Zhaga er ikke begrenset til å sitte i et tennskap, men kan plasseres i en stolpe. Den har i tillegg til å være en Gateway samme styringsfunksjonen som en Z5 Zhaga LCU og kan styre armaturet i den stolpen den er tilkoblet.

Beregnet for integrasjon med LED lyskilder som har integrert Zhaga Book 18 standard konnektor og som støtter Dali 2.0. Disse standardene forenkler integrasjon mellom styringssystem og armatur slik at kundenfritt kan velge armaturprodusent uten bekymringer om kompabilitet med Datek Light Control løsningen.

Gatewayen benytter ZigBee 2.4 GHz Mesh radio for kommunikasjon. Med lokal inteligens og innebygd lysmåler vil enheten selv besørge tenning og slukking av egen enhet og alle noder i meshen om det skulle det oppstå driftsavbrudd i et eller flere ledd av kommunikasjonskjeden. Enheten drives med strøm direkte fra kompatible LED driver i armaturen. Ved strømstans i stolpen vil internt backupbatteri ta vare på siste status og opprettholder configurasjonen i en periode.

Datek følger tett utviklingen med internasjonal standardisering innen belysningsindustrien. Oppgraderinger og ny funksjonalitet utvikles hele tiden og Datek implementerer fortløpende endringer drevet av f. eks. https://www.digitalilluminationinterface.org og https://www.zhagastandard.org.

Med OTA (Over-The Air) programvareoppdatering, vil kunden alltid være forsikret om at enheten er oppgradert med siste versjon av programvaren som inneholder nye og oppdatert funksjoner når disse foreligger.

DLC Gateway IoT Zhaga
DLC Gateway IoT Zhaga

Last ned fullstendig produktark her.

Last ned fullstendig dokumentasjon:

Har du behov for å komme i kontakt med oss?

Ta gjerne kontakt dersom du trenger mer informasjon eller lurer på noe. Legge inn bilde av dere på supporten her?

support@datek.no 920 38 000 Kundeportal
  • Øyvind Sløgedal
    Øyvind Sløgedal Daglig leder Datek Light Control AS
  • Steinar Olsen
    Steinar Olsen Leder Salg Datek Light Control AS