Datek Light Control er IoT partner av Telenor

Langs norske veier står det tusenvis av enheter fra Datek Light Contol som sammen med Telenor SIM-kort muliggjør driftsikker belysning der du ferdes.

Telenor lanserer partnerportal

Det er stor interesse for IoT løsninger, men det kan være vanskelig for kommunene og næringslivet å få en oversikt over markedet. Telenor ønsker å ta en posisjon innen IoT og lanserer i disse dager en partnerportal innen IoT-tjenester. På denne måten vil Telenor skape mer business for partnerne og Telenor.

Telenor og Datek presenterer IoT-basert lysstyring

Med moderne teknologi og innovative løsninger gjør vi byer og kommuner smarte. Sammen sørger vi for korrekt lys på rett sted til riktig tid – på en miljøvennlig og kostnadseffektiv måte.

Vi har samarbeidet med Telenor i mange år og ser nå frem til å utvide samarbeidet ved å bli en av partnerne innen IoT – Les mer om samarbeidet her.

«Datek Light Control har i mer enn 10 år levert smart lysstyring langs veier i Norges vidstrakte land. Installert med SIM-kort fra Telenor har vi enda ikke opplevd en lokasjon som ikke lar seg tilkoble vår IoT server.» Daglig leder Datek Light Control, Øyvind Sløgedal.

IoT-gathering

24. og 25. januar stiller Datek Light Control med stand på Telenor sin IoT-gathering på Fornebu. I den forbindelse blir Datek Light Control presentert som førstemann ut i partnerportalen.