Datek Light Control på Nordic Edge Expo

Kom og se Datek Lysstyring live 26. - 28. september.Det største arrangementet om smarte byer i Norden

Nordic Edge Expo går av stabelen i Stavanger 26. september og strekker seg over 3 dager. Dette er en internasjonal konferanse som viser nye teknologiske løsninger som vil gjøre byer og lokalsamfunn smartere og grønnere. Her kan man møte beslutningstakere fra byer og kommuner, innovative bedrifter, oppstartsbedrifter, teknologileverandører og investorer.

Datek Light Control

Datek Light Control AS er ledende innen trådløse lysstyringssystemer i Norden med sterk vekst i Storbritannia og resten av Europa. Vi leverer et komplett system for styring, overvåking og administrasjon av utvendig belysning. Vi har blant annet levert løsninger til Statens Vegvesen, flere norske kommuner og Highways England. Vi gir korrekt lys på rett sted til rett tid!

Vi har som strategi å tilby et system for styring av utendørs belysningsanlegg som er helt uavhengig av driftspartner, energileverandør og armaturprodusenter. Vi gir våre kunder frihet til å velge de beste løsningene til enhver tid uavhengig av leverandør.

Se Datek Lysstyring live

Vi deltar i år som i fjor med egen stand på Nordic Edge Expo i Stavanger. Vi inviterer kunder, potensielle kunder, konsulenter og andre samarbeidspartnere til å komme innom stand F25 til en prat og nærmere presentasjon av våre produkter og løsninger. På standen vil vi presentere «live» installasjoner av Datek trådløse lysstyringsenheter integrert i armaturer fra flere produsenter.

Dessuten har vi et spennende samarbeid på gang med Telia hvor vi tar i bruk Narrowband (NB-IoT) implementert i vår lysstyring.

Ta kontakt med oss for å avtale et møte med oss på messen.