Shaping the future of our cities

Møt oss på Evolve Arena 5. og 6. desember.


Norges Varemesse arrangerer det som skal bli Norges viktigste møteplass for byutvikling og framtidens mobilitet. Vi er med som utstiller og ser fram til to spennende dager på Evolve Arena.

Programmet for Evolve Arena er fullpakket med aktiviteter og arrangementer. Konferansen kan friste med spennende foredragsholdere i verdensklasse og i Future City Expo viser aktører frem morgendagens teknologi.

Det smarte skiftet

På Evolve Arena stiller vi sammen med flere bedrifter i regionen under slagordet “Det smarte skiftet”.

Det har vært mye snakk om det grønne skiftet, men nå er det smarte skiftet over oss, og det har et kjempepotensial. Det handler om at teknologi, sikkerhet og velferd begynner å snakke sammen, slik at vi får bedre, mer effektive og mer miljøvennlige samfunn.

Bedriftene i Lillestrøm er ledende på IoT, både offentlig og privat sektor i området tar det i bruk. Dessuten, bedriftene i nærområdet er høyteknologiske og er flinke til å bygge broer til hverandre og dra i samme retning. Det er i Lillestrøm det skjer – det smarte skiftet begynner her!

Vi inviterer til Future City Expo

Vi har gleden av å invitere våre samarbeidspartnere, kunder og lesere med fri adgang til Future City Expo. Ønsker du å delta på hovedkonferansen får du 40 % rabatt.

Velg “invitert av Kunnskapsbyen” i menyen og Datek under “Annet vennligst spesifiser” Meld deg på her

Du treffer oss på stand B04-05 – vi ses på Evolve!