Riktig lys til riktig tid på idrettsanlegget

Med moderne lysstyring fra Datek sparer idrettslag og kommuner miljøet og kostnader.


Har klubben din behov for å oppgradere lyset på idrettsanlegget? Med lysstyring fra Datek får du en løsning som gjør at du kan styre lyset etter behov. Vi leverer en energibesparende løsning som hjelper klubber med å ivareta sin grønne profil, i tillegg er det penger å spare som igjen kan benyttes til aktivitet på anlegget.

Hva inngår i løsningen fra Datek?

Datek har over 10 års erfaring med å levere lysstyring til veier, tunneler, broer og idrettsanlegg over hele landet. Vår løsning inneholder utstyr som kommuniserer med hvert enkelt lysarmatur samtidig som det kommuniserer med en skyløsning hos oss hvor alt settes opp. Kunden får tilgang til en app hvor lyset enkelt kan slås av og på.
Løsningen settes opp med faste regler for når lyset skal slås av og på. Dette for å sikre at lyset ikke står på hele natten til sjenanse for naboene, men også for å spare penger for idrettslaget eller kommunen.

Hvordan går du frem om du ønsker et moderne lysanlegg

Skal dere investere i et nytt lysanlegg på idrettsbanen er det viktig at Datek kommer tidlig på banen med styringssystem. Ta kontakt med leverandøren av lysanlegget og fortell at dere vil ha lysstyring fra Datek.

Ta også kontakt med oss direkte om dere har spørsmål og vi kan henvise til aktuelle samarbeidspartnere i ditt område.

Vinn et komplett og moderne lysanlegg

Nå kan klubben i ditt hjerte vinne et lysanlegg til fotballbanen til en verdi av hele 600 000,- ! Sammen med Energy Optimal, Arianna, LillestrømBanken og Smart Elektro har vi en konkurranse gående hvor vi deler ut et komplett lysanlegg til en heldig fotballklubb i Oslo/Akershus.

Vi har gode og markedsledende løsninger som vi nå har satt sammen til en komplett pakke. Det gjør at vi kan tilby klubber et lysanlegg som reduserer kostnader og strømforbruket på anlegget, samtidig som brukeropplevelsen av anlegget vil øke.

Her kan du lese mer om prosjektet og søke om å vinne et komplett lysanlegg.
(Daglig leder/kontaktperson i klubben må søke på vegne av klubben)