Eva produkter kom i gang2 komprimert

Utviklet og designet i Norge

Eva Smarthus er merkevaren vi har tatt frem for privatmarkedet og aktører som ønsker en ferdig smarthusløsning. Målet? At alle skal få et smartere, bedre og tryggere hjem. Derfor er Eva Smarthus lett å forstå og enkelt å sette opp.

Det trygge smarthusvalget

Siden Eva Smarthus snakker med andre Zigbee-sertifiserte enheter er det lett å koble på dingser fra andre leverandører, som f.eks. elektroniske dørlåser. Slik kan man få et trygt hjem hvor alle i familien blir ivaretatt. Alt settes opp via vår enkle, intuitive Eva Smarthus app som gir deg full oversikt og kontroll. Døgnet rundt.

Produktbestilling evasmart komprimert

Våre tjenester

Strom app8 komprimert

Eva Strømstyring

Vet du hvor mye strøm du egentlig bruker? Og at strømprisen varierer stort gjennom døgnet? Enten du allerede jakter på strømtyvene eller ønsker å komme i gang, passer Eva Strømstyring for deg.

Les mer om Eva Strømstyring
Eva Dør vindussensor verandadør

Eva Alarm

Eva Alarm er et godt alternativ til den tradisjonelle boligalarmen. Tjenesten gir deg alle funksjonene du trenger i en boligalarm med innbrudd, brann- og vannsikring.

Les mer om Eva Alarm

Forhandler? Se her!

Vil du ha smarthusprodukter som en del av ditt tilbud til egne kunder? Eva-produktene kan enkelt inngå i din portefølje.

Med det får dine kunder en fin inngang til smarthusteknologi og smarte hjem, med produkter som de kan koble sammen med andre Zigbee-enheter. Høres dette interessant ut? Ta gjerne kontakt for å finne ut hvordan du kan bli forhandler.

Strom app4 komprimert
Nedlastninger

Vil du vite mer om fremtidens smarthus?

Ta gjerne kontakt dersom du trenger mer informasjon eller lurer på hvordan et samarbeid med oss fungerer.

  • Sondre Aarrestad stående
    Sondre Aarrestad Daglig leder Datek Smart Home AS
  • Bjørn Sæterøy
    Bjørn Sæterøy Leder Salg Datek Smart Home AS