Datek home eva smarthus

Eva – Smarthus gjort enkelt!

Utviklet og designet i Norge.

Eva Smarthus er merkevaren vi har tatt frem for privatmarkedet og aktører som ønsker en ferdig smarthusløsning. Målet? At alle skal få et smartere, bedre og tryggere hjem. Derfor er Eva lett å forstå og enkelt å sette opp.

Det trygge smarthusvalget.

Smarthus skal ikke være vanskelig. Det skal være enkelt. Man skal føle mestring og bli inspirert til å gjøre hjemmet til et smartere sted hvor ting fungerer smidig. Men viktigst av alt; det skal bare fungere.

Siden Eva også snakker med andre Zigbee-sertifiserte enheter er det lett å koble på dingser fra andre leverandører, som f.eks. elektroniske dørlåser. Slik kan man få et trygt hjem hvor alle i familien blir ivaretatt. Alt settes opp via en enkel, intuitiv app som gir deg full oversikt og kontroll. Døgnet rundt.

Datek home eva smarthus familie

Tjenester.

Datek home eva smartstrøm

Bli din egen strømguru!

Vet du hvor mye strøm du egentlig bruker, og at strømprisen varierer stort gjennom døgnet? Enten du allerede jakter på strømtyvene eller ønsker å komme i gang, passer vår nye Smartstrøm-tjeneste for deg.

Smartstrøm
Datek home eva trygg hjemme

Smarthus for en verdig alderdom.

Alle vil gjerne at sine kjære skal kunne bo hjemme så lenge som mulig, i kjente omgivelser hvor de føler seg trygge. Men mange spør seg; hvor lenge kan de gjøre det? Er det sikkert?

Trygg hjemme

Forhandler? Se her!

Vil du ha smarthusproduker som en del av ditt tilbud til egne kunder? Eva-produktene kan enkelt inngå i din portefølje.

Med det får dine kunder en fin inngang til smarthusteknologi og smarte hjem, med produkter som de kan koble sammen med andre Zigbee-enheter. Høres dette interessant ut? Ta gjerne kontakt for å finne ut hvordan du kan bli forhandler.

Bilde4
Nedlastninger

Ønsker du din egen merkevare på våre produkter/tjenester?

Whitelabel
Datek iot teknologi smarthus whitelabel

Vil du vite mer om fremtidens smarthus?

Ta gjerne kontakt dersom du trenger mer informasjon eller lurer på hvordan et samarbeid med oss fungerer.

Eva Smarthus Whitelabel Skreddersøm
    Bjørn Sæterøy
    Bjørn Sæterøy Leder Salg Datek Smart Home AS
    Harald Aarvig
    Harald Aarvig KAM Datek Smart Home AS