Datek home toppbilde2

Et smarthus gjort enkelt er hverdagslivet gjort komfortabelt

Home. Connected.

Datek Home gjør smarthusteknologi tilgjengelig for folk flest

Smarthuset har gjort sitt inntog. Stadig flere får smarte dingser og enheter, og hjemmet blir stadig mer automatisert. Ulempen har hittil vært at mange opplever at det er vanskelig å forstå eller ta i bruk teknologien. Smarthus har vært for de få. Det ville vi endre på.

I dag leverer Datek produkter for både privatmarkedet og for store aktører med behov for ferdigutviklede løsninger. Alt utviklet og designet i Norge, for norske forhold og behov.

Våre produkter finner du i vår nettbutikk evasmart.no

Eva - Smarthus gjort enkelt

Filosofien vår? At alle skal kunne skape et smart hjem. Derfor leverer vi en komplett smarthusløsning som er 100 % designet og utviklet av oss her i Norge. Alt ifra app til HUB, vannsensor, strømmåleravleser, bevegelsessensor, smartplugg og flere andre sensorer. I tillegg er vårt system åpent så du kan bruke sensorer fra andre leverandører som er Zigbee-sertifiserte.

Datek home eva smarthus

Leverandør til partnere

Vi er leverandør til store aktører som trenger smarthusprodukter under egen merkevare. Whitelabel gjør at du kan sette egen logo på kvalitetsprodukter som er produsert og utviklet av Datek. Kvaliteten er med andre ord sikret, det eneste som mangler er din profil.

Eva Hub miljø

Skreddersydde løsninger

Oppdragsbaserte utviklingsprosjekt? Det løser vi. Vår erfaring gjør at vi kan møte helt spesielle ønsker, både for produkt og programvare. Det betyr at vi setter oss sammen med kunden, definerer prosjektet og leverer hele, eller deler av prosjektet.

Datek Smart Plug

Samarbeid inspirerer. Her er noen av prosjektene vi har bidratt til.

Vi brenner for smarthus og IoT! Se hva som skjer i vår verden.

Se siste Unwired

Vil du vite mer om fremtidens smarthus?

Ta gjerne kontakt dersom du trenger mer informasjon eller lurer på hvordan et samarbeid med oss fungerer.

Eva Smarthus Whitelabel Skreddersøm Smarthusteknologi
  • Sondre Aarrestad stående
    Sondre Aarrestad Daglig leder Datek Smart Home AS
  • Ole J Holmefjord
    Ole-Johan Holmefjord Leder kommersiell avd.