Datek home toppbilde2

Et smarthus gjort enkelt er hverdagslivet gjort komfortabelt.

Home. Connected.

Datek Home gjør smarthusteknologi tilgjengelig for folk flest.

Smarthuset har gjort sitt inntog. Stadig flere får smarte dingser og enheter, og hjemmet blir stadig mer automatisert. Ulempen har hittil vært at mange opplever at det er vanskelig å forstå eller ta i bruk teknologien. Smarthus har vært for de få. Det ville vi endre vi på.

I dag leverer Datek produkter for både privatmarkedet og for store aktører med behov for ferdigutviklede løsninger. Alt utviklet og designet i Norge, for norske forhold og behov.

Eva - Smarthus gjort enkelt!

Filosofien vår? At alle skal kunne skape et smart hjem. Derfor leverer vi en komplett smarthusløsning som er 100 % designet og utviklet av oss her i Norge. Alt ifra app til HUB, vannsensor, strømmåleravleser, bevegelsessensor, smartplugg og flere andre sensorer. I tillegg er vårt system åpent så du kan bruke sensorer fra andre leverandører som er Zigbee-sertifiserte.

Datek home eva smarthus

Leverandør til partnere.

Vi er leverandør til store aktører som trenger smarthusprodukter under egen merkevare. Whitelabel gjør at du kan sette egen logo på kvalitetsprodukter som er produsert og utviklet av Datek. Kvaliteten er med andre ord sikret, det eneste som mangler er din profil.

Eva Hub miljø

Skreddersydde løsninger.

Oppdragsbaserte utviklingsprosjekt? Det løser vi. Vår erfaring gjør at vi kan møte helt spesielle ønsker, både for produkt og programvare. Det betyr at vi setter oss sammen med kunden, definerer prosjektet og leverer hele, eller deler av prosjektet.

Datek Smart Plug

Samarbeid inspirerer. Her er noen av prosjektene vi har bidratt til.

Vi brenner for smarthus og IoT! Se hva som skjer i vår verden.

Se siste Unwired

Vil du vite mer om fremtidens smarthus?

Ta gjerne kontakt dersom du trenger mer informasjon eller lurer på hvordan et samarbeid med oss fungerer.

Eva Smarthus Whitelabel Skreddersøm Smarthusteknologi
  Harald Aarvig
  Harald Aarvig KAM Datek Smart Home AS
  Bjørn Sæterøy
  Bjørn Sæterøy Leder Salg Datek Smart Home AS
  Sondre Aarrestad stående
  Sondre Aarrestad Daglig leder Datek Smart Home AS