Datek home toppbilde2

Et smarthus gjør hverdagslivet mer komfortabelt

Home. Connected.

Datek Home gjør smarthusteknologi tilgjengelig for folk flest

Stadig flere får smarte dingser og enheter, og hjemmet blir stadig mer automatisert. Ulempen har hittil vært at mange opplever at det er vanskelig å forstå eller ta i bruk teknologien. Smarthus har vært for de få. Det ville vi endre på.

I dag leverer Datek Home produkter for både privatmarkedet og for store aktører med behov for ferdigutviklede løsninger. Alt utviklet og designet i Norge, for norske forhold og behov.

Våre produkter finner du i vår nettbutikk evasmart.no

Eva - Smarthus gjort enkelt

Filosofien vår? At alle skal kunne ha et smart hjem. Derfor leverer vi en komplett smarthusløsning som er 100 % designet og utviklet av oss her i Norge. Alt fra app til hub, vannsensor, måleravleser til strømstyring, smartplugg og flere andre sensorer. I tillegg er vårt system åpent, sånn at du kan bruke sensorer fra andre leverandører som er Zigbee-sertifiserte.

Eva produkter kom i gang2 komprimert

Hjelp kundene dine med å spare penger på strømregningen

Strømkunder forventer mer enn bare strøm. Det har blitt viktig med innsikt, kontroll og styring av forbruk og kostnad. Datek Smart Home har utviklet Eva Strømstyring, en brukervennlig tjeneste som strømselskapet kan tilby sine kunder.

Strom app8 komprimert

Skreddersydde løsninger

Oppdragsbaserte utviklingsprosjekt? Det løser vi. Vår erfaring gjør at vi kan møte helt spesielle ønsker, både for produkt og programvare. Det betyr at vi setter oss sammen med kunden, definerer prosjektet og leverer hele, eller deler av prosjektet.

Datek Smart Plug

Les bloggen vår og se hva som rører seg i vår verden.

Vil du vite mer om fremtidens smarthus?

Ta gjerne kontakt dersom du trenger mer informasjon eller lurer på hvordan et samarbeid med oss fungerer.

Eva Smarthus Skreddersøm Smarthusteknologi Eva Strømstyring
  • Sondre Aarrestad stående
    Sondre Aarrestad Daglig leder Datek Smart Home AS
  • Bjørn Sæterøy
    Bjørn Sæterøy Leder Salg Datek Smart Home AS