Yve AS tar et steg videre innen teknologi

Nytt samarbeid gir 200.000 strømkunder mulighet til å redusere strømkostnadene sine ved hjelp av Eva Smarthus.

Med et nylig inngått samarbeid med Datek Smart Home, tar Yve et steg videre innen teknologi. Samarbeidet gjør at Yves datterselskaper, Polar Kraft og Kraftriket, kan tilby sine kunder tjenester for strømstyring som igjen vil redusere kundens strømkostnader.

Sondre Aarrestad, Daglig leder i Datek Smart Home, forteller at Eva Smarthus er utviklet for å gi kundene en rekke gode tjenester rundt strømstyring og trygghet hjemme og på hytta.

Vi gleder oss over samarbeidet og at vi sammen kan tilby disse tjenestene til Yve sine kunder, sier Aarrestad.
Sondre Aarrestad
Sondre Aarrestad, daglig leder i Datek Smart Home AS.

Yve, med datterselskapene Polar Kraft og Kraftriket er en av Norges største strømleverandører. Administrerende direktør i Yve, Anders Kvamme, forteller at de opplever etterspørsel etter smart strømstyring, og er glad for at samarbeidet med Datek gjør styring av hjem og hytte mulig for kundene.

Vi tilbyr allerede våre kunder tjenester for sanntidsdata og smart elbillading. Energieffektivisering gjennom smart styring av hjem er et naturlig neste steg, og med Eva Smarthus kan vi tilby kundene våre et av de beste styringssystemene i Norge, sier Kvamme.
Anders Kvamme
Anders Kvamme, direktør i Yve AS.

Hva betyr dette for kundene?

I løpet av høsten vil kunder av Polar Kraft og Kraftriket kunne skaffe seg løsningen Eva Smarthus til fordelaktig pris, og dermed være klare for å redusere sine strømkostnader kommende vinter. I tillegg vil løsningen gi mulighet for å søke støtte fra Enova på 35 % av kostnadene for utstyr og installasjon.

Eva Smarthus produktfamilie
Med Eva Smarthus får strømkunder mulighet til å styre strømforbruket sitt til timer med lavest strømpris.

Om Yve

Yve AS er en nasjonal aktør innenfor energi, teknologi, tjenesteutvikling og bærekraft. Konsernet ble etablert i 2021 og eies av lokale energiselskaper i hele Norge. Yve er i dag morselskap for to solide strømselskaper med sterk lokal forankring - Polar Kraft AS og Kraftriket AS, som samlet har i underkant av 200 000 kunder over hele landet. Selskapets ambisjon er videre vekst og utvikling innenfor energisektoren og andre tilknyttede bransjer - til det beste for Yves kunder, samarbeidspartnere, lokalsamfunn og miljø. Yve, med datterselskapene Kraftriket og Polar Kraft, har nær 80 medarbeidere fordelt på 15 kontorer i Sør-Norge, Nordland og Troms.