Elektroimportøren og Datek skal hjelpe folk å spare energi og penger

Datek Smart Home har utviklet en tjeneste som automatiserer strømstyring og gjør det enkelt å ta kontroll over strømforbruket i hjemmet. Nå tilbyr Elektroimportøren startpakker i alle sine butikker over hele landet.

For ett års tid siden inngikk vi et samarbeid med Elektroimportøren. Smarthusprodukter i merkevaren Eva Smarthus ble å finne i Elektroimportørens butikkhyller og nettbutikken fra starten av 2022.

Nå tar vi steget videre sammen og skal hjelpe folk med å bruke mindre energi og redusere strømkostnadene på en enkel måte.

Med startpakkene som tilbys i Elektroimportørens butikker kommer man raskt og enkelt i gang med å spare penger på strøm, uten at man behøver å kunne noe om hverken strømpriser eller smarthus, sier Harald Aarvig, Produktsjef for Strømstyring Datek Smart Home.

Startpakken inneholder alt man trenger for å styre varmtvannsberederen, lade elbilen og generell oppvarming over til de billigste timene av døgnet. Dette gir god spareeffekt. Med i startpakkene får man også tilgang til tjenesten Eva Strømstyring gratis i 30 dager. Denne tjenesten automatiserer energiforbruket over på de billigste timene av døgnet, og passer samtidig på at du holder deg innenfor ditt trinn for nettleie og unngår overbelastning av hovedsikringen. Det gir en ekstra god spareeffekt!

Strømstyringspakken kvalifiserer til å søke om støtte fra Enova, forutsatt at den installeres av fagfolk. Elektrikertjenesten SpotOn tilbyr montering av startpakkene til fastpris, slik at man enkelt kommer i gang og kan søke om Enova støtte. Les mer om startpakkene hos Elektroimportøren.

Smart Stromstyring Namron
I startpakkene som du finner kun hos Elektroimportøren får man det man trenger for å få full oversikt over sitt eget strømforbruk, samt at man kan ta ut potensialet for sparing der hvor det har størst effekt, nemlig oppvarming av hus og varmtvann. Samtidig kan man legge til komponenter for større husholdninger for å få enda større effekt. Kom innom våre varehus, eller les mer på Elektroimportoren.no for mer informasjon. Og vi hjelper deg gjerne igjennom vår monteringstjeneste SpotOn, sier Pål Hefre, Kategorisjef Smarthus Elektroimportøren.

Om Elektroimportøren

Elektroimportøren leverer et bredt sortiment av elektriske artikler og installasjonsmateriell til den profesjonelle bruker og til den enkelte forbruker. Deres leverandører er anerkjente merkevareleverandører og de fremste innen sitt område. Selskapet ble stiftet i 1994 og har nå 24 butikker over hele Norge, i tillegg til nettbutikk.

Les mer om Eva Smarthus