Datek Home Hub - hjerte i smarthuset

Hjerte i vårt smarthussystem er vår hub. Tilsynelatende liten og diskré, men med stor kraft og autoritet. Koblet mot internett og vår plattform kan den konfigureres og styres, og går nettet ned sørger den for at hjemmet fortsatt fungerer og automatiseringer kjører.

Eva Hub miljø utsnitt

Zigbee sertifisert

Dateke Home Hub er Zigbee sertifisert. Zigbee er en åpen og utbredt standard som snakker med andre Zigbee-enheter. Dette gir stort utvalg og store muligheter for forbrukeren. Med mange års erfaring (bl.a. innen lysstyring i Datek Light Control) kjenner vi Zigbee godt.

Fordelene ligger i energieffektive enheter som sparer batteribruk i trådløse sensorer og brytere. Zigbee danner nemlig maskenettverk som forsterker signalene i nettet og sikrer at signalene finner korteste vei i fra hub til enhet. Om en enhet kobles fra, opprettholdes nettverket via andre enheter. Og bak huben finnes et system som gjør at du kan styre alt via en app, så lenge du er på nett.

En sikker hub

Vår plattform og hub setter sikkerhet i høysetet, og vår Eva Hub var første produkt i Norge som gjennomførte Nemkos nye IoT cyber security-sertifisering. Den er også nå sertifisert med cybersikkerhetsmerket til Traficom i Finland.

Sikkerhet er innebygget i Zigbee der all kommunikasjon foregår kryptert, slik at du slipper å være redd for at noen kan stå på utsiden og «lytte» på dine enheter eller koble seg til.

Her kan du laste ned teknisk informasjon om Datek Home Hub.

Appen styrer alt

Appen er brukergrensesnittet for styring og konfigurasjon av smarthuset. Den gir en oversiktlig fremstilling av smarthusets tilstand og guider deg gjennom oppsett av nye enheter. Den gir detaljert innblikk i strømforbruket med vår måleravleser, gir deg full kontroll på tilganger til huset med dørlåsmodul til ID Lock og Yale, og lar deg sette opp automatisering i hjemmet ved hjelp av stemninger, kalender og rutiner.

Bilde4

Ønsker du en ferdig smarthus-serie eller din egen logo på vårt produkt? Les mer om hva Datek Home tilbyr.

Datek home eva smarthus familie

Vil du vite mer om våre smarthus produkter?

Ta gjerne kontakt dersom du trenger mer informasjon eller lurer på hvordan et samarbeid med oss fungerer.

  • Sondre Aarrestad stående
    Sondre Aarrestad Daglig leder Datek Smart Home AS

Se hva som skjer i vår verden