Datek Smart Plug

Gjør nye og gamle produkter smarte med skreddersøm

Vår ekspertise etterspørres ofte når eksisterende produkter skal gjøres smarte, slik som elektroniske dørlåser, termostater eller andre ting man vil ta med seg inn i smarthus-æraen. Med skreddersøm gjør vi helt nye produkter eller produktklassikere smarte med den åpne Zigbee-standarden.

Vi har all nødvendig kompetanse internt i Datek Home og Datek Next og kan håndtere hele prosessen fra redesign av eksisterende produkt til CE-kvalifisering og Zigbee-sertifisering. Med våre RED-sertifiserte Mighty Dream Zigbee-moduler er veien kortere og enklere fra redesign til ferdig produkt enn dersom man skal utvikle det hele fra bunnen selv.

Hvordan?

Skreddersøm innebærer at du kan komme til oss med en utfordring om å få et produkt eller en tjeneste smart. Deretter setter vi oss sammen og ser på hvordan vi kan få til det, innenfor de rammene produktet eller tjenesten gir.

Ofte er dette rene utviklingsprosjekter med klare begrensninger. Et godt eksempel på det er prosjektene vi har gjennomført i samarbeid med Yale og IDLock, hvor vi har plassert en Zigbee-enhet inn for å gjøre dørlåsene trådløse og smarte.

Lab kretskort

Akkurat slik du vil ha det

Vi kan være med fra idé til ferdig produkt, om du vil. Vi utvikler både hardware og software og har produksjonsfasiliteter for prototyper på huset som sikrer rask fremdrift. Vi kan være din produktleverandør og levere dine nye produkter til deg – fiks ferdig med din egen innpakning og klar for markedet.

Vi gjør akkurat så mye som du vil, og hvis du selv vil håndtere produksjon, CE osv, så er det ok for oss.
Gjennom våre strategiske samarbeidspartnere (f.eks. Eker Design) blir sluttproduktet akkurat slik du vil ha det, formgitt av folk som har lang erfaring med produktdesign for massemarkedet.

Lurer du på hvordan et samarbeid med oss vil fungere? Ta kontakt!

Datek Next – når produkter utvikles fra bunnen av

Datek iot teknologi sikkerhet

Vil du vite mer om skreddersydde løsninger?

Ta gjerne kontakt dersom du trenger mer informasjon eller lurer på hvordan et samarbeid fungerer.

  • Sondre Aarrestad stående
    Sondre Aarrestad Daglig leder Datek Smart Home AS
  • Bjørn Sæterøy
    Bjørn Sæterøy Leder Salg Datek Smart Home AS