En

Om oss

Hvem er vi

Datek AS er en av Norges ledende leverandører av tilpassede M2M og IoT-løsninger til bedriftsmarkedet. Vi har lang erfaring med løsnings- og produktutvikling, med fornøyde kunder i mange forskjellige segmenter. Disse varierer fra flåtestyring (tog, lastebiler, busser og biler), sporing av gjenstander, sentral styring av veilys og nødlys, bakkesystemer på flyplasser, løsninger for smarte bygninger og smarthusløsninger.

Vi leverer til bedrifter innen privat og offentlig sektor både i Norge og i Europa. Selskapet ble etablert i 1997 og består av 45 ansatte.

Vi tror på

Teknologi gir muligheter. Det digitale skiftet handler først og fremst om at vi gjør ting på nye måter ved hjelp av teknologi. Det kan både bidra til å sikre oss ny, verdifull verdiskapning og til å løse noen utfordringer vi står overfor. Vi ønsker å bidra til økt verdiskapning hos våre kunder gjennom nyttige, lønnsomme og pålitelige systemløsninger.

Vår kompetanse

Vi er en gjeng med dyktige og erfarne medarbeidere som brenner for å utnytte morgendagens teknologi. Vi er sterke på skreddersøm og leverer ofte en kombinasjon av egenutviklet og standard programvare. De ansatte har bakgrunn fra teknologi, prosjektledelse og salg/markedsføring.

Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon eller presentasjon av selskapet.


Gå tilbake