En

Om oss

Hvem er vi

Datek Wireless AS er en av Norges ledende leverandører av tilpassede M2M og IoT-løsninger til bedriftsmarkedet. Vi har lang erfaring med løsnings- og produktutvikling, med fornøyde kunder i mange forskjellige segmenter. Disse varierer fra flåtestyring (tog, lastebiler, busser og biler), sporing av gjenstander, sentral styring av veilys og nødlys, bakkesystemer på flyplasser, løsninger for smarte bygninger og smarthusløsninger.

Vi leverer til bedrifter innen privat og offentlig sektor både i Norge og i Europa. Selskapet ble etablert i 1997 og består av 24 ansatte.

Vi tror på

Teknologi gir muligheter. Det digitale skiftet handler først og fremst om at vi gjør ting på nye måter ved hjelp av teknologi. Det kan både bidra til å sikre oss ny, verdifull verdiskapning og til å løse noen utfordringer vi står overfor. Vi ønsker å bidra til økt verdiskapning hos våre kunder gjennom nyttige, lønnsomme og pålitelige systemløsninger.

Vår kompetanse

Vi er en gjeng med dyktige og erfarne medarbeidere som brenner for å utnytte morgendagens teknologi. Vi er sterke på skreddersøm og leverer ofte en kombinasjon av egenutviklet og standard programvare. De ansatte har bakgrunn fra teknologi, prosjektledelse og salg/markedsføring.

Om Datek Light Control AS

Datek Light Control AS er et datterselskap av Datek Wireless AS. Selskapet er ledende innen trådløse lyssstyringssystemer i Norden med sterk vekst i Storbritannia og resten av Europa.

Datek Lysstyring er et komplett administrasjonssystem for styring og overvåking av utvendig belysning. Vi har blant annet levert løsninger til Statens Vegvesen, flere norske kommuner og Highways England. Vi gir korrekt lys på rett sted til rett tid!

Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon eller presentasjon av selskapet.


Gå tilbake