Unwired inspire1

Her er nyeste Unwired

I denne utgaven kan du lese hvordan servertrøbbel kan slå kaldt ut på vinterdager, om det neste steget innen smarte doer pluss at vi følger opp Nightingale debatten. Siste oppdateringer på smarte hjem, smarte byer og smart helse her 👇🏻

  • TEMA
  • Smarte hjem
  • Smart helse
  • IoT
  • Smarte Byer
06.12.2019

Forbrukerne sier at det er avgjørende at smarthus systemet er enkelt å bruke og installere, i følge denne undersøkelsen utført av TechSee.

Servertrøbbel førte til at mange våknet til iskalde hus denne uka. Dette viser viktigheten av å laste opp alt oppsett til gateway og ikke være avhengig av server / sky-tjeneste for tidsstyring av enheter.

Ved hjelp av en app slår selskapet Off Hours av routeren din når den ikke er i bruk.

Fylkesveien i Hardanger har fått landets største anlegg med gatelykter drevet av sollys.

Grønt lys for Zero village Bergen– Norges største nullutslippsområde for boliger.

Forskere fra flere av verdens største universiteter har utviklet en bærbar sensor som kan oppdage giktsymptomer i svette.

Er du villig til å gi fra deg informasjon om urinen din til en sky kan dette toalettetanalysere ernæring, trening, søvnmønster og medisinering som igjen kan varsle om diabetes og nyre problemer.

Hva skjer når varsling i helseapper feiler?  Artikkelen tar for seg diabetes i dette tilfellet.

Det skrives fortsatt mye om Googles nylig avslørte prosjekt Nightingale som har tilgang til helsedata og andre personlige data fra over 50 millioner amerikanere. Du kan lese et lite knippe artikler her, her og her.

Hvis du ikke har oppdaget den alt vil vi på det varmeste anbefale podcasten lørn.tech . I skrivende stund har de over 530 episoder med teknologiinnhold, så her bør det være noe for enhver smak!

Den nye orføreren i Lillestrøm kommune, Jørgen Vik ønsker seg at NRK skal flytte til Lillestrøm. Han argumenterer for at Lillestrøm kan vokse til å bli et av Europas viktigste innovasjonsmiljøer for media og teknologi.

Vi ønsker deg en fin adventshelg ✨

Likte du å lese Unwired? - Registrer e-postadressen din her så får du Unwired i innboksen din annenhver uke.