Unwired inspire1

Her er nyeste Unwired!

Nå skimter vi en litt mer normal hverdag der fremme et sted!

  • TEMA
  • Smarte hjem
16.04.2021

Pandemien har hatt mange uventede konsekvenser. Blant annet en sterkt økende interesse for smarthus. Både i Europa og USA har salget av “smarte” produkter til hjemmet gått raskt oppover. I slutten av 2020 hadde 40 % av hjem med internettilkobling i USA satt opp minimum et smarthus produkt. I Datek ser vi en voksende interesse for denne type produkter i Norge også og har derfor lansert vår egen nettbutikk med produkter vi selv har utviklet her på Lillestrøm. Noen produkter er allerede ute for salg og flere kommer i løpet av våren og sommeren.

Får Apple snart sitt smarthus-gjennombrudd?

Fem måter kunstig intelligens driver smarthuset fremover.

Fem myter om smarthus.

En litt nerdete artikkel om hvordan man kan sette opp IoT-enheter for hjemmeautomasjon.

LG slutter med smarttelefoner for å fokusere på smarthus og roboter.

Elkjøp sin 10 på topp liste for å få en smartere hytte.

Interessant artikkel om de mest risikable smart city-teknologiene.

Hvordan kan blockchain-teknologi styrke smarte byer.

Mer om søvndeteksjonen i nye Google Nest Hub.

100 millioner IoT-enheter eksponert på grunn av Name:Wreck. Denne saken er plukket opp av flere, blant annet Threatpost og Gizmodo.

Trenger man mastergrad for å bli en dyktig utvikler?

Debatten om hjemmekontor fortsetter. Trolig mange bedrifter som diskuterer dette i disse dager, for nå håper vi alle på en mer normal hverdag snart!

Kunne du tenke deg nye utfordringer i et fremoverlent miljø? Vi er på jakt etter flere talentfulle folk innen en rekke områder! Blant annet jakter vi på riktig person til en nyopprettet stilling som Cyber Security sjef. Vi har store ambisjoner rundt vår sikkerhets- og personvernsatsing og søker derfor deg som har ambisjoner og erfaring med strategisk informasjonssikkerhet i komplekse organisasjoner.