Unwired inspire1

Her er nyeste Unwired inspire!

Den beste nyheten for oss er at vi har fått på plass spesialkompetanse på Cyber Security her i Datek. Men det har jo skjedd mye annet også... Apple har hatt lansering av nyheter, IoT Tech Expo 2021 har blitt arrangert i London og det kommer stadig nye rapporter om hvordan pandemien har påvirket tech verden.

  • TEMA
  • Smarte hjem
  • Smart helse
  • IoT
  • Smarte Byer
  • Cyber Security
  • Matter
17.09.2021

Fra neste år kan flere smarte produkter snakke med hverandre gjennom den nye standarden Matter. Dette er stort skritt videre for smarthusteknologien!

Det er mye fokus på de høye strømprisene om dagen og her har vi plukket opp et produkt som ikke holder hva det lover i følge Faktisk.no. ☹️

9/11 har påvirket New Yorks utvikling av "smart city" løsninger. Les mer om hvordan anti-terrorist overvåkingen har utviklet byen.

Pandemien har gitt oss smartere byer! Les mer om hvordan og hvorfor i denne artikkelen fra Global Trade.

Smarte tannimplantater som genererer elektrisitet og motstår bakterier.

Mer enn 50 roboter jobber på Singapores høyteknologiske sykehus Changi General. 🤖 Er dette en av måtene vi kan møte mangelen på helsemedarbeidere?

European Union Agency for Cybersecurity (ENISA) har lansert risikobasert metodikk knyttet til sertifisering innen Cyber Security.

ETSI (European Telecommunications Standards Institute) har utviklet en standard for å kunne teste sikkerheten i forbruker-IoT-produkter.

For oss i Datek er den største nyheten denne uken at vi nå kan tilby nye tjenester innen Cyber Security og sertifisering! Les mer på hjemmesiden vår!

Apple lanserte denne uken flere nye produkter - iphone 13, Applewatch 7 og ipad mini...

Wall Street Journal har fått tilgang på interne Facebook-dokumenter som viser at høyprofilerte brukere ikke er underlagt nettstedets regler på samme måte som oss andre.

IoT Tech Expo 2021 ble arrangert i London nå i september. Noen av fokusområdene var smarte bygg og digital transformasjon.

God helg! 🍂🎋🍁

Likte du å lese Unwired? - Registrer e-postadressen din her så får du Unwired i innboksen din annenhver uke.