Unwired inspire1

Her er nyeste Unwired

Vi jobber for tiden hjemmefra, men opprettholder produksjonen som normalt. Vår basis er kunnskap om teknologi og en lidenskap for å løse tekniske problemer til glede for samfunnet og for enkeltmennesker. Her kan du lese mer om det vi jobber med akkurat nå. Her har vi samlet de siste sakene innen IoT 🤩

  • TEMA
  • Smarte hjem
  • Smart helse
  • IoT
  • Smarte Byer
20.03.2020

Vi følger stadig med på nyheter rundt Connected Home over IP hvor selskaper som Google, Apple og Amazon faktisk samarbeider.

Apple legger til ny funksjon på Apple watch, ifølge rykter skal klokken nå måle oksygenmetningen i blodet.

Coronaviruset skaper mye kreativitet. Men dette italenske oppstartsselskapet har fått erfare at selv om de bidrar til å redde liv ved å 3D-printe manglende ventiler for sykehus risikerer de nå å bli saksøkt.

Fikk du med deg denne artikkelen? Vi hjelper til med å videreutvikle programvaren i desinfiseringsroboten Decon-x. Håpet er at maskinen kan bidra i den nasjonale dugnaden for å begrense smitte av Corona viruset.

Kode24 har en fin artikkel om lær kids koding - hjemmekodeklubb som er perfekt i disse corona-tider.

Hjemmekontor er i fokus for tiden. Her er en utviklerrettet artikkel fra Kode24. Her er en annen fra Vismasom er litt mer konsulentrettet (men også gode tips til å være produktiv generelt).

Litt lokalpatriotisme må være lov. Lillestrømkonferansen skal etter planen arrangeres 7. mai (her kan men gjette på en liten utsettelse kanskje?). Dette er en veletablert konferanse, og nå som nye Lillestrøm kommune har kommet seg inn på topp 10 over Norges største kommuner er håpet at den nye bydelen som planlegges vil bli av det smarte slaget.

Vi ønsker dere alle en riktig så fin helg – ta vare på hverandre ❤️ !

Likte du å lese Unwired? - Registrer e-postadressen din her så får du Unwired i innboksen din annenhver uke.