Konkurransen der alle er stjerner

Datek sykler til jobben og drar i havn 2. plassen i Skedsmo kommune.

En arbeidsplass med fysisk aktivitet i fokus

Trening er en av de sikreste faktorene for å lykkes på jobben, det gir mer overskudd, bedre humør og ikke minst lavere sykefravær. Med dette som utgangspunkt var vi ikke i tvil når årets Sykle til jobben-aksjon dro i gang – dette skal vi være med på og vi skal skape gode hverdagsrutiner blant de ansatte. Og sist men ikke minst, vi skal hevde oss i kommunen – for konkurranseinstinktet er det ingenting å si på hos de ansatte i Datek!

Kampanjen der all aktivitet teller

Sykle til jobben-aksjonen er en tradisjonsrik aksjon som drives av Bedriftsidretten og i år gikk den av stabelen 19. april og avsluttet 17. juni. Aksjonen har fokus på aktiv reisevei og hverdagsaktivitet der all aktivitet teller. Enten du sykler, spiller golf eller går tur med barnevognen, det finnes noe for enhver smak, all aktivitet registreres på Sykle til jobben.


Datekkampen er i gang

Datek meldte på 5 lag og kampen var i gang, både den interne kampen og ikke minst kampen om en topplassering i Skedsmo kommune. Sjefen kunne også friste med premier, så her var det bare å stå på frem til 17. juni. Noen endret sine hverdagsrutiner med å gå over til aktiv reisevei både til jobb og i fritiden – andre fikk børstet støv av sykkelen, det viktigste var å sanke nok poeng.

Vi så raskt at vi kunne hevde oss i kommunen og med en gjeng med masse konkurranseinnsikt var det ikke vanskelig å holde motivasjonen oppe, all aktivitet ble flittig registrert og gleden av stor da vi mot slutten kunne konstantere at vi dro i havn 2. plassen i kommunen.

Kampanjen ble avsluttet med en velfortjent kakefest med premier til alle deltakerne. Vinnerlaget ble “Kortslutterne” som ble hedret ekstra med flotte premier.

Hverdagsrutiner som varer

Målet med kampanjen var å få fokus på fysisk aktivitet og skape gode hverdagsrutiner blant de ansatte, noe vi håper å være på god vei med å få til. Vi fortsetter å fokusere på fysisk aktivitet, neste interne Datekkamp dras i gang til høsten.

Neste år satser vi på seier i Sykle til jobben-aksjonen!


Kilde: Sykletiljobben.no