Unwired inspire1

Her er nyeste Unwired

Vi heier på solskinnshistorier fra IoT selskaper i Norge, les om sensorene fra sensorselskapet Disruptive Technologies (som forøvrig har hatt et samarbeid med våre samboere Informasjonskontroll AS). Som alltid har vi også plukket frem litt annet fra vår bransje. God lesing!

  • TEMA
  • Smarte hjem
  • Smart helse
  • IoT
  • Smarte Byer
05.04.2019

Vi har lyst til at Unwired skal bli en skikkelig bra kuratert liste over hva som rører seg i IoT verden. Derfor tar vi gjerne imot interresante artikler eller tips om spennende prosjekter innen IoT som er verdt å dele. Send en e-post til marketing@datek.no hvis du brenner inne med noe.

Disruptive med sine små sensorer er i vinden.

Mange forskjellige smart city-initiativer skaper mye data, nye muligheter og litt hodebry.

Telia Companylanserer en ny tjeneste som måler pulsen på byen. Her skriver Elektronikknettom hvordan tjenesten vil gjøre det enklere for byplanleggere og beslutningstakere å gjøre byen bedre.

Vi har mange spennende prosjekter på gang og behøver flere flinke folk - vil du jobbe i et spennende teknologiselskap i vekst? Vi har ledige utviklerstillinger og en prosjektlederstilling for vårt satsningsområde innen Smarte byer. Ta en nærmere titt på stillingene og søk her!

Blir det lettere å huske å ta medisinene sine når man har en sporingsbrikke i hver pille?

Amazons Alexa lanserer nå “Health Care Skills”.

Lillestrømkonferansen går snart av stabelen. Der kan du blant annet høre solskinnshistorier fra lokalt næringsliv. Vår tekniske sjef er med - han skal fortelle om vårt HyperSension-prosjekt.Konferansen er 9. mai - meld deg på her!

England lanserer “Centre of Excellence”for IoT-sikkerhet.

En gjennomgang av smarthusproduktene til Google finner du her.

Her er en guide fra teknisk ukeblad - hjemmesentralens ABC. I neste uke skal vi teste Google Home på vår IoT-plattform - det blir spennende :)

Ha en super helg i vårlufta 🌼

Likte du å lese Unwired? - Registrer e-postadressen din her så får du Unwired i innboksen din annenhver uke.