Unwired inspire1

Her er nyeste Unwired!

Gå inn i helgen med siste nytt innen smart helse, smarte byer og smarte hjem ✋🏻🤩

  • TEMA
  • Smarte hjem
  • Smart helse
  • IoT
  • Smarte Byer
07.06.2019

Mange som har kjøpt seg smarthøytaler har enda ikke tatt den i bruk. Og de som har installert den bruker den for det meste til å høre på musikk. Les mer om undersøkelsen fra Carat her.

Zigbee Alliance har annonsert et stort initiativ for å gjøre smarte hjem- og IoT-produkter lettere å utvikle, distribuere og selge. Apropos Zigbee Alliance så har de også annonsert sitt “All Hubs initiativ” som vi har fulgt med på en stund. Spennende saker, med veldig store aktører med på laget.

IKEA kommer med sine smarte rullegardiner i juli.

Test av Google Nest Hub smartskjerm iDagens Næringsliv.

Smarte Byer Norge er godt representert på Arendalsuka i august.

Digital teknologi kan hjelpe planter med å trives i byene.

Vi er skuffet over den manglende interessen for luftkvalitetsmålinger i byene. Vi jobber selv med flere spennende initiativer her, og det er flere spennende aktører som både har og kommer med spennende produkter her. Her må byene og kommunene skjerpe seg fremover!

Googles smartby-initiativ i Toronto tiltrekker seg mye oppmerksomhet, dessverre i negativ retning. Denne gangen er det The Guardian som omtaler frykten for overvåkningskapitalisme og datahøsting i stor stil.

Har du fått med deg nysatsingen vår innen Smart Helse? - Datek Smart Health AS

Nå kan depresjon behandles uten medikamenter. Flow ble lansert i Storbritania nylig, og er en dings designet for å hjelpe mennesker med mild til moderat depresjon.

Planlegg neste helg allerede nå - Byfesten i Lillestrøm byr på et fullspekket program. Vi er stolte av å være sponsor av årets byfest.

Ønsker alle en riktig så fin pinsehelg! 🌱

Likte du å lese Unwired? - Registrer e-postadressen din her så får du Unwired i innboksen din annenhver uke.