Unwired inspire1

Her er nyeste Unwired

Gratulerer med dagen alle flotte søstre, mødre, døtre! 💪🏻 I denne utgaven kan du lese om smarte strømmålere som gir huseierne muligheter til å hente ut spennende data, men som også kan by på nye utfordringer i leiemarkedet. Pluss at sjefen vår har vært på Mobile World Congress i Barcelona - les hans innspill derfra.

  • TEMA
  • Smarte hjem
  • Smart helse
  • IoT
  • Smarte Byer
08.03.2019

Hvor smarte er egentlig smarthøytalerne? Her er en IQ test hvor Google asstistant kommer best ut.

Smarte strømmålere gir huseierne muligheter til å hente ut spennende data.

Vi nevnte Googles Sidewalk Labs (smarthussatsningen til Google) i forrige Unwired. Her er nok en artikkel som viser spennende planer.

I Canada har mange byer gått sammen for å utarbeide en åpen Smart City Guide til bruk for de forskjellige aktørene, inklusive byplanleggere og innbyggere. Spennende med slike samarbeid for å drive dette området fremover.

Googles planer for en smart bydel i Toronto - med hjelp fra blant annet norske Snøhetta! Dette ser spennende ut!

Det var stor interesse for den nye Zhaga standaren vår på Teknikk & Miljø messa i Lillestrøm denne uka.

Helseteknologier å følge med på i 2019. Først på listen - klokke med blodtrykksmåler. Mon tro om det kan være interessant med blodtrykksmåler som pulsbelte også..?

Vi er forresten i gang med testingen av blodtrykksmåleren i HyperSension prosjektet. I neste uke starter den kliniske testingen på Sandefjord Helsepark.

Fin intro til den nye Wifi-6 standarden. Hva blir nytt for trådløse wifi nettverk med den nye standarden?

Siden denne versjonen av Unwired kommer på kvinnedagen slår vi et ekstra slag for flere kvinnelige forelesere på utviklerkonferanser - og flere kvinnelige utviklere generelt (og hos oss, hint, hint).

Likte du å lese Unwired? - Registrer e-postadressen din her så får du Unwired i innboksen din annenhver uke.