Elektroimportøren og Datek inngår samarbeid

Elektrogiganten Elektroimportøren satser stort på smarthus. Nå er også smarthusprodukter fra Datek i merkevaren Eva Smarthus å finne i butikkhyllene til Elektroimportøren og i deres nettbutikk.

Norskutviklet produktserie som tar seg bra ut i hjemmet

Elektroimportøren tilbyr i første omgang smartplugg, måleravleser (HAN), vannsensor, bevegelsessensor og dør- /vindussensor i produktfamilien Eva Smarthus. Produktserien er designet av Eker Design og utviklet hos Datek i Lillestrøm.

Datek har laget gode IoT produkter i mange år og vi er glade for å kunne inkludere deres nye produktfamilie kalt «Eva» i våre butikker. Produktene har et moderne design som passer inn i norske hjem. Vi ser frem til et langvarig samarbeid, sier Pål Hefre, Kategorisjef Smarthus Elektroimportøren.
Elektroimportøren liten
Fra venstre: Bjørn Sæterøy og Pål Hefre.

Bredt sortiment av produkter som gjør hverdagen enklere

Elektroimportøren leverer et bredt sortiment av smarte produkter til hjemmet. Med de nye produktene fra oss får de tilført norskutviklede produkter som er enkle å sette opp og lette å ta i bruk.

Elektroimportøren fornyer norske hjem med gode løsninger som gjør hjemmet til et tryggere, sikrere og mer komfortabelt sted å være. Vi er stolte over at de har valgt å tilby våre Eva produkter til sine kunder, sier Bjørn Sæterøy, SVP Salg og forretningsutvikling i Datek Smart Home AS.

Skal hjelpe nordmenn å ta kontroll over strømforbruket

Hos Elektroimportøren kan man blant annet kjøpe Eva Måleravleser (HAN) som skal hjelpe nordmenn å få kontroll på strømforbruket sitt. Kombinert med en zigbee hub/gateway kan man lese ut forbruksdata fra måleren i sikringsskapet for å få sanntidsoversikt over forbruket. På den måten kan man enklere unngå å få høyere satser på nettleien for hele måneden på grunn av høyt forbruk i en klokketime.

Legger man til noen smart plugger kan man også kontrollere og få oversikt over forbruk for enkeltkomponenter, som for eksempel panelovner og varmtvannsberedere. Dette gir forbrukeren mulighet til å forstå hva som bruker strøm, og ikke minst sjansen til å flytte forbruket til rimeligere perioder ved hjelp av automasjoner eller rutiner.

Relaterte artikler:
Ny nettleie – spar penger med smarte grep
Inside Dum strøm – smart strøm

Om Elektroimportøren

Elektroimportøren leverer et bredt soritment av elektriske artikler og installasjonsmateriell til den profesjonelle bruker og til den enkelte forbruker. Deres leverandører er anerkjente merkevareleverandører og de fremste innen sitt område. Selskapet ble stiftet i 1994 og har nå 24 butikker over hele Norge i tillegg til nettbutikk.

Les mer om Eva Smarthus