Decon-X

Decon-X har utviklet en desinfiseringsrobot. Den bruker stoffet hydrogenperoksid til å desinfisere overflater i rom. Datek Next en samarbeidsavtale med Decon-X. Avtalen innebærer at vi skal bidra til å videreutvikle programvaren i roboten. På den måten kan Decon-X i enda større grad møte en stadig økende etterspørsel.

OMRÅDE NEXT
EMNER Software utvikling,   Smart helse,   Helseteknologi  
Decon x 2

Decon-X

Leverer roboter for desinfisering av rom til blant annet helseinstitusjoner i Norge, Sverige og Danmark.

Behovet

NET/C#, testprosedyre, regresjonstesting og hardware-simulator .

Om løsningen

Desinfeksjonsrobot som fyller rommet med hydrogenperoksid-tåke og holder konsentrasjonen på konstant nivå over en gitt tid for å sikre at 99,99% av bakterier/virus dør. Kompressor pumper ut H2O2 og sensorer overvåker konsentrasjonen i rommet over en viss tid for å sikre fullstendig desinfeksjon av rommet. Se mer om løsningen på Decon-X sin side.

Teknologi

Windows10, 4G-modem, Jira

Resultatet

Ferdigstilling av generasjon 1 av Decon-X sin desinfeksjonsrobot, og utvikle programvaren for generasjon 2, samt en HW-simulator for enklere testing av SW uten bruk av HW-plattform.
Decon-X roboten ble veldig aktuell på fordi den er effektiv mot corona virus. Teknologien har blitt tatt i bruk på tannlegekontor, sykehus, i ambulanser og busser, kontorer og mange andre steder.

Vil vite mer om hva
Next kan utvikle?

Ta gjerne kontakt!

  • Per Berg
    Per Berg Daglig leder Datek Next AS