Aidee Health

Aidee EmBody er blodtrykksmåleren som revolusjonerer måten vi måler og overvåker høyt blodtrykk på.

OMRÅDE NEXT
EMNER Software utvikling,   Hardwareutvikling,   Norskutviklet,   Helseteknologi  
Aidee Embody

Aidee EmBody

Medtech-selskapet Aidee Health AS utvikler en blodtrykksmåler basert på teknologi fra SINTEF Digital og Datek AS. Blodtrykksmåleren festes rundt brystet som et pulsbelte. Aidee EmBody er et lite kraftverk som hele tiden samler inn data gjennom sine sensorer.

Behovet

Arbeidet med blodtrykksmåleren startet i 2018. Hypertensjon (eller høyt blodtrykk) er årsak til tidlig død. Symptomene er ofte vage, eller ikke merkbare i det hele tatt. Dette gjør at sykdommen ofte ikke blir oppdaget. Det er heller ikke uvanlig at pasienter med hypertensjon blir feildiagnostisert. Legene bruker i dag en mansjett som blåses opp rundt armen for å gjøre målinger. Aidee`s produkt tar sikte på å levere bedre og mer nøyaktige målinger over tid, samtidig som det er mer behagelig for pasienten. Det ligger mye utvikling og testing bak nye medisinske produkter.

Datek Next leverer både software og hardware-utviklingstjenester til Aidee Health. Utviklere fra Datek Next har jobbet sammen med Aidee, Sintef, Oslo Universitetssykehus og Sandefjord Helsepark for å utvikle måleren som både er nøyaktig, komfortabel i bruk og som samler inn data om blodtrykk og EKG som kan leses av i sanntid.

Løsningen

Aidee`s EmBody representerer en helt ny måte å utføre målinger på. Den reduserer arbeidsmengden for helsepersonell, gir bedre og mer nøyaktige resultater og langt bedre komfort for pasienten. Resultatene gir et bedre grunnlag for å stille riktig diagnose.

Teknologi

  • Bluetooth LE 5.2

  • Altium 365

  • Nordic Semiconductor nRF5340

  • VS Code

  • C/C++

  • Phyton

Vil du vite mer om hva Datek Next kan utvikle?

Ta gjerne kontakt.

  • Per Berg
    Per Berg Daglig leder Datek Next AS