Nye krefter inn i styret

Mannen bak eFaktura, Freddy Haraldsen, går inn i styret og på eiersiden i Datek Wireless.

Nytt styremedlem i Datek

I arbeidet med å styrke styret i Datek Wireless har vi vært så heldige å få inn Freddy Haraldsen. Freddy har også gått inn på eiersiden i Datek Wireless AS.

Freddy har en lang og betydelig karriere innen telecom og finans. Karrieren startet i Telenor der han hadde ledende stillinger innen bedriftsmarkedet. På slutten av 90-tallet startet Freddy opp i Nets Norway som den gang var BBS og det var her han fikk tilnavnet “eFaktura’s far”, etter å ha ledet et team til lansering av eFaktura og BankID. Freddy er avtroppende administrerende direktør i Nets Norway og har flere tunge styreverv på sin CV.

Freddy er en helt spesiell leder som evner å tenke strategisk og alltid klarer å få folk med seg.

Freddy om sitt nye styreverv

«Internet of Things er et av de aller mest spennende utviklingsområdene i markedet, og Datek har både produkter og kompetanse som representerer et av de ledende miljøer på dette området. Jeg har opplevd en sterk kultur og mange fantastisk dyktige mennesker i Datek, og jeg ser frem til at vi sammen skal videreutvikle og kommersialisere dette i et meget spennende marked.» Freddy Haraldsen.

Vi ser frem mot samarbeidet

«Vi er veldig glad for å få Freddy inn i styret vårt. Han har mye erfaring og kompetanse som jeg er sikker på at vi vil nyte godt av fremover. Han har også et drivende engasjement som kommer til å utfordre og løfte oss i administrasjonen i tiden som kommer.» Daglig leder, Espen Westgaard.

Vi ønsker Freddy velkommen til Datek.