Vi ansetter, men trenger enda flere kloke hoder

Året startet med at vi kunne ønske Thomas og Roar velkommen

Velkommen til oss

Vi er veldig glade for å kunne presentere de to nye, dyktige medarbeiderne våre Thomas og Roar som er ansatt i Datek Next.


Thomas Ødelien er programvareutvikler. Han har en bachelorgrad innen realfag fra universitetet i Oslo, og bachelorgrad i ingeniørfag fra Oslo Metropolitan University. Han kommer fra selskapet Technogarden hvor han den siste tiden har vært utleid til Kongsberg Gruppen i Asker.

Roar er elektronikkutvikler. Han er utdannet CandScient fra Universitetet i Oslo og kommer fra selskapet Forkbeard Technologies (Sonitor) hvor han har vært ansatt siden 2014.

Med dem er staben styrket både på software og hardware siden, men vi trenger enda flere flinke folk!

Thomas og Roar har nå vært hos oss en uke. De gleder seg over spennende arbeidsoppgaver i et sterkt faglig teknisk miljø, og de to romerikingene trives veldig godt med den korte reiseveien til jobb.

Økt etterspørsel i Datek Next

«Vi opplever stor etterspørsel om dagen og har i lengre tid planlagt med flere nyansettelser. Jeg synes derfor det er hyggelig å ønske Thomas og Roar velkommen til Datek Next. Jeg er sikker på at de vil være positive bidrag til vårt utviklingsmiljø og være med på å dekke den store etterspørselen både fra eksisterende og nye kunder», sier Per Berg, daglig leder i Datek Next AS.

Vil du være med på laget til et av Nordens beste IoT-miljø?

Vi opplever sterk vekst innenfor alle våre forretningsområder og skal nå rigge oss klare for veksten. Prosjektene er mange og spennende. Ønsker du å bli en del av et innovativt, godt faglig teknisk miljø med solid kompetanse? Send oss en åpen søknad eller følg med på vår karriereside eller i sosiale medier for nye ledige stillinger.

  • Per Berg
    Per Berg Daglig leder Datek Next AS