Vi gleder oss til å ha våre nye ansatte med på laget

Vi utvider - og er veldig glad for å kunne presentere de nye, dyktige medarbeiderne våre.

Fem nye ansatte

På senhøsten etterlyste vi nerder til å søke jobb hos oss. Vi har fått inn mange bra søkere og har så langt signert kontrakt med fem nye ansatte. Vi gleder oss til å ønske de velkommen i løpet av de neste månedene. Her kan du lese litt om våre nye ansatte.

Leder av forretningsområdet smarthus

Bjørn Sæterøy er ansatt som leder av forretningsområdet smarthus i Datek Wireless. Bjørn sin kompetanse spenner seg fra programmering og prosjektledelse til finansiering og salg. Han har lang erfaring fra ulike lederroller i teknologibransjen.

«Bjørn har jobbet hos oss i over et år som innleid konsulent før han nå har begynt fast. Han er ekstremt dyktig, flink til å sette seg inn i problemstillinger, får folk til å jobbe sammen og får ting gjort. Og ikke minst er han en veldig trivelig og omgjengelig kar! Bjørn er en kapasitet som kommer til å bidra til å løfte Datek videre. Det blir veldig spennende å jobbe med ham fremover i ny rolle og nye arbeidsoppgaver.» sier Espen Westgaard, teknisk sjef.

Senior prosjektleder

Marcus Hillig er ansatt som senior prosjektleder i Datek Wireless. Han har lang erfaring som prosjektleder for systemutviklings- og implementeringsprosjekter (frontend, backend, Apps) i telekom bransjen i Tyskland og Norge.

«Vi er veldig glade og fornøyde med å få Marcus som senior prosjektleder hos oss. Med sin lange erfaring i å styre kundeorienterte, komplekse prosjekter i både inn- og utland vil han bringe med seg verdifulle erfaringer inn i prosjektavdelingen og være en viktig ressurs for Datek fremover. » sier Trond Westgaard, leder produkt og prosjekt.

Produkteier IoT plattform

Harald Aarvig er ansatt som produkteier IoT plattform i Datek Wireless. Bakgrunnen til Harald er IT-ledelse gjennom over 20 år, men han har jobbet mer på forretning de siste årene. De siste 7,5 årene har han jobbet for Nets hvor han har jobbet som Senior Product Manager for alle digitaliseringsproduktene (som efaktura), Senior Vice President Mobile Payment og CIO i EDIGard AS (datterselskap av Nets).

«Harald Aarvig sin viktigste oppgave blir å arbeide med å produktifisere og kommersialisere Datek sin IoT plattform. Harald har gjort tilsvarende arbeid både for Nets sine betalingsløsninger og for fakturerings- og distribusjonsvirksomheten i EDIGard på en måte som gjør at plattformene kan brukes av mange kunder, med store volumer, stabil drift og lite support. Ingen enkel oppgave – men jeg er trygg på at Harald er rett person til å få til dette, sammen med alle de gode utviklere, prosjektledere og produktpersoner vi har i Datek.» sier Tom Scharning, administrerende direktør.

Produktsjef Datek Light Control

Øystein Sigstad er ansatt som produktsjef i Datek Light Control. Han har jobbet 20 år i telecom. Han startet i Ericsson i 1998 og har jobbet blant annet i in-Telecom, Telio og phonect før han de siste 5 årene har vært ansatt i Telia. De siste 10 årene har han stort sett jobbet med produktutvikling og produktansvar.

«Som produktsjef med ansvaret for vår markedsledende lysstyringsplattform skal Øystein videreutvikle våre tjenesteleveranser til kommuner og offentlige veimyndigheter og i Norge og internasjonalt. Med sterk vekst og et økende antall kunder ser vi fram mot at han med sin brede kompetanse fra telekom bransjen skal bidra til å posisjonere Datek Light Control som en sentral aktør innen IoT og Smart City løsninger.» sier Øyvind Sløgedal, daglig leder – DLC.

Backendutvikler

Jan Øyvind Låte er ansatt som backendutvikler i Datek Wireless. Han jobber for tiden som fullstack utvikler i SpareBank1. Tidligere har han jobbet i NSM med Big Data, vært .NET konsulent i Software Innovation pluss jobbet som systemadministrator i SpareBank1.

«Jan Øyvind gjorde et veldig godt førsteinntrykk på alle som hilste på ham da han var inne på intervju. Han virker til å være en veldig god match både faglig og sosialt, med en nysgjerrighet for dingser og koding som kommer veldig godt med i Datek. Vi gleder oss til Jan Øyvind er på plass, og tror han kommer til å skli rett inn.» sier Espen Westgaard, teknisk sjef.

Fire stillinger fortsatt ledig

Har du lyst til å jobbe med oss? Vi har fortsatt ledige stillinger.